Închide meniul
Foto

Iubitele fotbaliștilor din Liga 1 au făcut senzație în vacanță. Cât de frumoase sunt, înconjurate de lux și opulență!

Publicat: 4 iulie 2023, 16:38

Reclamă
Iubitele fotbaliștilor din Liga 1 au făcut senzație în vacanță. Cât de frumoase sunt, înconjurate de lux și opulență!

Iubitele fotbaliștilor din România au făcut senzație în vacanță

Iubitele jucătorilor din Liga 1, apariții spectaculoase / Colaj Instagram

Iubitele fotbaliștilor din Liga 1 au făcut senzație în vacanță. Partenerele jucătorilor din Liga 1 au atras toate privirile în mai multe destinații de lux. Fotografiile postate pe rețelele sociale sunt cu adevărat spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Târnovanu a fost printre puținii jucători ai României U21 care s-au remarcat la Campionatul European. Titularul dintre buturile FCSB-ului a intrat mai târziu în vacanță și a ales să se bucure de câteva zile libere în Cipru. A avut-o lângă el pe Laura Țurcanu, tânăra cu care este de mai mulți ani într-o relație. Au postat, pe Instagram, mai multe imagini de la plajă și de la piscină (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS!).

Iubitele fotbaliștilor din Liga 1 au făcut senzație în vacanță

Coechipierul său de la vicecampioana României, Risto Radunovic, este deja în cantonament în Olanda. Până să se întoarcă la antrenamente, fundașul s-a distrat alături de iubita Stefana Petrovic în Porto.

Golgheterul roș-albaștrilor, Andrea Compagno, a plecat în Insulele Capului Verde după ce FCSB a ratat titlul. Atacantul italian a făcut show alături de partenera lui, Helenia Sole. În schimb, Tavi Popescu și-a dus iubita în Veneția și a plimbat-o cu gondola. „Iubita mea„, i-a scris Tavi Popescu. Acesta a folosit şi un emoji care înfăţişa o inimă roşie. Răspunsul Alinei nu s-a lăsat mult aşteptat. „Te iubesc„, i-a comentat ea.

Campion cu Farul, Tudor Băluță a ales destinația preferată de starurilor din Premier League în această vară. S-a relaxat la Cannes, alături de Denis Alibec și Ianis Hagi. Băluță a postat, pe rețelele sociale, mai multe poze făcute cu iubita lui. Este de un an într-o relație cu Ana Maria Caycedo.

Reclamă

Dragoș Nedelcu și-a dus noua iubită în Santorini

Și iubita lui Dragoș Nedelcu a avut o apariție electrizantă, în Santorini. Anca Gheauru l-a făcut pe mijlocașul lui Gică Hagi să uite despărțirea de cântăreața Aza Gabriela. Anca este de o frumusețe ieșită din comun!

Vladimir Screciu a ales cea mai scumpă destinație din Grecia. Mijlocașul Universității Craiova și-a luat iubita și a petrecut în Mykonos, pe „insula miliardarilor”. L-a avut lângă el și pe fostul său coechipier din Bănie, Valentin Mihăilă, cel care a fost „eroul” naționalei României în deplasarea cu Elveția. Au ales o cazare cu o vedere panoramică spectaculoasă. Iubita lui Screciu a făcut senzație, la piscină, după cum se poate observa în GALERIA FOTO de la finalul articolului.

La malul mării a ajuns și Jovan Markovic. După eliminarea României U21 de la EURO, atacantul Universității Craiova s-a bucurat de o scurtă vacanță alături de soția și de copilul lui, Matija, care are 10 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt atacant al naționalei de tineret a României, Daniel Bîrligea (CFR Cluj), a plecat cu iubita în Sicilia. În vârstă de 22 de ani, Eleonora a atras toate privirile pe plajă.

Și coechipierul lui de la Bîrligea din Gruia, Claudiu Petrila, se iubește cu o tânără care a făcut senzație în această vară. Ana a ales să se relaxeze la o piscină de lângă Cluj.

Golgheterul lui Adrian Mititelu de la FC U Craiova 1948, Aurelian Chițu a ales o stațiune de lux din Grecia. A postat o imagine de senzație, în piscină, alături de partenera lui.

Rapidistul Mattias Kait a avut o vacanță cu adevărat specială. Mijlocașul lui Adi Mutu s-a căsătorit cu logodnica lui, Mailis Zlatin. Nunta a avut loc în Estonia.

Vacanța s-a încheiat însă pentru cei mai mulți dintre ei. Exceptând jucătorii care au participat la EURO U21 2023, s-a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon din Liga 1. Startul se dă peste două săptămâni.

Noul sezon din Liga 1 se reia pe 14 iulie

Meciurile din prima etapă:

Vineri, 14 iulie

Reclamă

Sâmbătă, 15 iulie

Duminică, 16 iulie

Luni, 17 iulie

Derby-ul FCSB – Dinamo se va disputa în cea de-a doua etapă a noului sezon din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și