Închide meniul

Salariul pe care Andrei Cordea îl va încasa la Al-Tai! Anunţul lui Gigi Becali: „M-a impresionat!”

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 14:59

Reclamă
Salariul pe care Andrei Cordea îl va încasa la Al-Tai! Anunţul lui Gigi Becali: „M-a impresionat!

Salariul pe care îl va încasa Andrei Cordea la Al-Tai

Andrei Cordea, într-un meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat salariul pe care îl va încasa Andrei Cordea la Al-Tai. Gigi Becali a făcut anunţul şi a dezvăluit că fostul său jucător se va îmbogăţi în Arabia Saudită. Aproape 3 milioane de euro va câştiga Cordea în Golf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea s-a despărţit în această vară de FCSB, fiind vândut la Al-Tai. Cordea a plecat de la formaţia vicecampioană după ce două sezoane a îmbrăcat tricoul roş-albastru.

Salariul pe care Andrei Cordea îl va încasa la Al-Tai

Gigi Becali s-a declarat impresionat de Andrei Cordea. Patronul de la FCSB a dezvăluit că a purtat o discuţie cu mijlocaşul, până ca acesta să plece de la echipă.

Cordea i-a mulţumit lui Becali pentru faptul că l-a ajutat în carieră. În acest context, patronul de la FCSB a dezvăluit că mijlocaşul va deveni milionar în Arabia Saudită şi va încasa un salariu de 2,7 milioane de euro, în cei trei ani de contract cu Al-Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi.

„Cordea m-a impresionat, mi-a spus: „Nea Gigi, îţi mulţumesc din toată inima mea, dacă nu erai dumneata, nu ajungeam să fac bani din fotbal în viaţa mea”. Şi Pintilii mi-a spus că am mai făcut un milionar în fotbal.

Reclamă

Ia aproape 3 milioane de euro în trei ani. Îţi dai seama câţi milionari am făcut. Olăroiu are zeci de milioane, l-am făcut eu de zeci de milioane, 50-60 de milioane”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Andrei Cordea urmează să fie prezentat la Al-Tai în următoarea perioadă. Noua echipă a mijlocaşului român a încheiat sezonul trecut pe locul 9, iar în startul acestei stagiuni a obţinut o victorie şi o înfrângere.

Andrei Cordea s-a despărţit de FCSB şi i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali

Andrei Cordea s-a despărţit de FCSB şi a plecat să semneze cu Al-Tai. Mijlocaşul s-a declarat bucuros de schimbarea pe care o va face în cariera sa, şi de pe aeroport, i-a transmis un mesaj şi lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi doream lucrul acesta, sper să mă integrez repede, să mă simt bine şi să fiu fericit şi asta conteaza cel mai mult.

(N.r. Plecarea de la FCSB) Destul de grea, pentru că m-am simţit ca acasă, îmi e puţin greu dar sper să trec peste şi să mă simt bine, pentru că asta e tot ce mă interesează acum.

(N.r. Ce le-a spus colegilor) Să îmi pastreze o medalie de campion. Sunt cei mai buni anul acesta şi le doresc succes, să aibă încredere în ei că sunt cei mai buni din România şi pot să câştige campionatul.

La mine nu s-a schimbat absolut nimic, am rămas aceeaşi persoană, nu am reuşit să joc la fel de mult pe cum o făceam înainte şi probabil că unele meciuri ale mele nu au fost la cel mai înalt nivel

Mi-am facut treaba bine, am ajutat clubul, clubul m-a ajutat enorm de mult pe mine şi o să respect clubul toată viaţa şi o sa respect patronul toată viaţa şi sper să rămânem în relaţii bune”, a declarat Andrei Cordea, la plecarea spre Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” Vezi toate știrile
Citește și