Închide meniul

Salariul pe care Andrei Cordea îl va încasa la Al-Tai! Anunţul lui Gigi Becali: „M-a impresionat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 14:59

Salariul pe care Andrei Cordea îl va încasa la Al-Tai! Anunţul lui Gigi Becali: „M-a impresionat!

Salariul pe care îl va încasa Andrei Cordea la Al-Tai

Andrei Cordea, într-un meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat salariul pe care îl va încasa Andrei Cordea la Al-Tai. Gigi Becali a făcut anunţul şi a dezvăluit că fostul său jucător se va îmbogăţi în Arabia Saudită. Aproape 3 milioane de euro va câştiga Cordea în Golf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea s-a despărţit în această vară de FCSB, fiind vândut la Al-Tai. Cordea a plecat de la formaţia vicecampioană după ce două sezoane a îmbrăcat tricoul roş-albastru.

Salariul pe care Andrei Cordea îl va încasa la Al-Tai

Gigi Becali s-a declarat impresionat de Andrei Cordea. Patronul de la FCSB a dezvăluit că a purtat o discuţie cu mijlocaşul, până ca acesta să plece de la echipă.

Cordea i-a mulţumit lui Becali pentru faptul că l-a ajutat în carieră. În acest context, patronul de la FCSB a dezvăluit că mijlocaşul va deveni milionar în Arabia Saudită şi va încasa un salariu de 2,7 milioane de euro, în cei trei ani de contract cu Al-Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi.

„Cordea m-a impresionat, mi-a spus: „Nea Gigi, îţi mulţumesc din toată inima mea, dacă nu erai dumneata, nu ajungeam să fac bani din fotbal în viaţa mea”. Şi Pintilii mi-a spus că am mai făcut un milionar în fotbal.

Reclamă

Ia aproape 3 milioane de euro în trei ani. Îţi dai seama câţi milionari am făcut. Olăroiu are zeci de milioane, l-am făcut eu de zeci de milioane, 50-60 de milioane”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Andrei Cordea urmează să fie prezentat la Al-Tai în următoarea perioadă. Noua echipă a mijlocaşului român a încheiat sezonul trecut pe locul 9, iar în startul acestei stagiuni a obţinut o victorie şi o înfrângere.

Andrei Cordea s-a despărţit de FCSB şi i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali

Andrei Cordea s-a despărţit de FCSB şi a plecat să semneze cu Al-Tai. Mijlocaşul s-a declarat bucuros de schimbarea pe care o va face în cariera sa, şi de pe aeroport, i-a transmis un mesaj şi lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi doream lucrul acesta, sper să mă integrez repede, să mă simt bine şi să fiu fericit şi asta conteaza cel mai mult.

(N.r. Plecarea de la FCSB) Destul de grea, pentru că m-am simţit ca acasă, îmi e puţin greu dar sper să trec peste şi să mă simt bine, pentru că asta e tot ce mă interesează acum.

(N.r. Ce le-a spus colegilor) Să îmi pastreze o medalie de campion. Sunt cei mai buni anul acesta şi le doresc succes, să aibă încredere în ei că sunt cei mai buni din România şi pot să câştige campionatul.

La mine nu s-a schimbat absolut nimic, am rămas aceeaşi persoană, nu am reuşit să joc la fel de mult pe cum o făceam înainte şi probabil că unele meciuri ale mele nu au fost la cel mai înalt nivel

Mi-am facut treaba bine, am ajutat clubul, clubul m-a ajutat enorm de mult pe mine şi o să respect clubul toată viaţa şi o sa respect patronul toată viaţa şi sper să rămânem în relaţii bune”, a declarat Andrei Cordea, la plecarea spre Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și