Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2023, 10:43 / Actualizat: 11 septembrie 2023, 13:00

Reclamă
Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport

Alexandra este fiica lui Cătălin Zmărăndescu

Colaj Instagram

Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport. Alexandra a devenit deja mamă şi este de o frumuseţe ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte să devină mamă, Alexandra Zmărăndescu a practicat cel mai periculos sport. Chiar fratele său mai mare, Mihai, era cel care o antrena la MMA. Ulterior, Alexandra Zmărăndescu şi-a întâlnit marea iubire şi a devenit mamă.

Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport

Ulterior, fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu s-a reprofilat şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi instructori de fitness. Alexandra Zmărăndescu a şi slăbit, iar acum arată răvăşitor. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO CU FIICA LUI CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU) Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

Alexandra Zmărăndescu nu vorbeşte cu tatăl ei, lucru pe care cei doi l-au recunoscut în public. Alexandra Zmărăndescu este o fire rebelă, lucru ce este scos în evidenţă şi de tatuajele pe care le are.

Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează„, a mai spus Alexandra Zmărăndescu, pentru Antena Sport.

Reclamă

Alexandra Zmărăndescu a luat lecţii de MMA de la fratele ei

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de autoapărare de la fratele ei, luptător de MMA. Mihai Zmărăndescu este şi vlogger.

„-De câte ori i-ai ameninţat vreunul dintre iubiţi?
-De mai multe ori (n.r. râde)!
-E greu să ai un frate ca el
-Nu, deloc. Ba chiar a înlocuit o parte care mi-a lipsit foarte mult„, au spus Mihai şi Alexandra într-un interviu acordat AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane Vezi toate știrile
Citește și