Închide meniul

Nordsjaelland a dat lovitura pe piața transferurilor. Danezii au vândut pe 30 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri

Alex Ioniță Publicat: 22 august 2023, 15:57

Reclamă
Nordsjaelland a dat lovitura pe piața transferurilor. Danezii au vândut pe 30 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri

Nordsjaelland a dat lovitura pe piața transferurilor

Ernest Nuamah, în duel cu Damjan Djokovic / Profimediaimages

Nordsjaelland a dat lovitura pe piața transferurilor. Formația care a eliminat-o pe FCSB din turul 3 preliminar al UEFA Conference League și-a vândut unul dintre fotbaliști pentru suma de 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul în cauză este Ernest Nuamah, care a fost cumpărat de francezii de la Olympique Lyon. Atacantul a impresionat în perioada scurtă petrecută în Danemarca și a făcut pasul în fotbalul mare.

Nordsjaelland a dat lovitura pe piața transferurilor. Ernest Nuamah, noul jucător de la Olympique Lyon

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Fabrizio Romano, Ernest Nuamah a fost transferat de către oficialii lui Olympique Lyon. Înțelegerea constă într-un împrumut pe o perioadă de 1 an, la finalul căruia oficialii din Hexagon sunt obligați să le plătească danezilor suma de 25 de milioane de euro. Suma ar putea ajunge la 30 de milioane de euro, în cazul în care fotbalistul va bifa anumite obiective. Atacantul a semnat un contract valabil până în 2028 și urmează să efectueze vizita medicală.

Odată cu transferul fotbalistului din Ghana, oficialii lui Lyon au stabilit un nou record. Atacantul a devenit cel mai scump fotbalist transferat de gruparea din Franța, depășind suma de transfer achitată pentru serviciile lui Reine-Adelaide, care a costat 25 de milioane de euro.

Reclamă

Fotbalistul cotat la 6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, a ajuns la Nordsjaelland în luna ianuarie a anului 2022, de la academia fostei adversare a FCSB-ului din Ghana. În perioada petrecută la echipă acesta a jucat 49 de meciuri și a marcat 20 de goluir. De asemenea a oferit și 5 pase decisive.

Atacantul a fost utilizat de către tehnicianul danezilor în ambele partide jucate de Nordsjaelland împotriva vicecampioanei României, FCSB. Totuși, acesta nu a reușit să marcheze în poarta apărată de Ștefan Târnovanu.

Gigi Becali a jucat la pariuri, înainte de Nordsjaelland – FCSB

Gigi Becali a oferit o declaraţie surprinzătoare, după ce FCSB a pierdut calificarea în play-off-ul Conference League. Patronul roş-albaştrilor a declarat că a mizat 20.000 de euro pe calificarea echipei sale, după ce iniţial a încercat să mizeze 50.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă s-ar fi calificat FCSB, Gigi Becali câştiga 140.000 de euro, ca urmare a cotei pe care o primiseră roş-albaştrii pentru a se califica în play-off-ul Conference League.

„Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și