Închide meniul

Gigi Becali a mai dat afară un jucător aflat pe „lista neagră” la FCSB. „M-am înțeles să terminăm!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2023, 16:32

Gigi Becali a mai dat afară un jucător aflat pe „lista neagră la FCSB. „M-am înțeles să terminăm!

Gigi Becali a mai dat afară un jucător aflat pe "lista neagră" la FCSB

Valentin Gheorghe a plecat de la FCSB / Profimediaimages

Gigi Becali continuă „curăţenia de vară” şi a mai dat afară un jucător aflat pe „lista neagră” la FCSB. După ce l-a pus pe liber pe Valentin Creţu, patronul roş-albaştrilor a reziliat şi contractul lui Valentin Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar extrema în vârstă de 26 de ani a confirmat că a acceptat propunerea de a pleca de la FCSB. Valentin Gheorghe venise în 2021 de la Astra pentru 250.000 de euro.

Gigi Becali a mai dat afară un jucător aflat pe „lista neagră” la FCSB

Gheorghe a anunţat că îşi dorea să joace mai mult şi că nu duce lipsă de oferte. Încă nu s-a hotărât dacă va continua în Liga 1.

Le mulțumesc celor de la FCSB. M-am înțeles cu ei să terminăm. În ciuda celor apărute, să știți ca aș fi putut continua. Nu m-ar fi deranjat, dar îmi doresc să joc mai mult.

Pentru vârsta pe care o am e mai important să joc. Nu mă grăbesc să iau o decizie, țintesc să plec din nou în străinatate, însă ramâne de văzut”, a declarat Valentin Gheorghe pentru gsp.ro.

Reclamă

Vali Gheorghe mai avea contract cu FCSB până în 2026, dar nu mai era pe placul patronului. Sezonul trecut a fost împrumutat în Turcia, la nou-promovata Umraniyespor, dar nu a confirmat. A marcat un singur gol în 24 de meciuri de campionat şi nu şi-a ajutat echipa să evite retrogradarea. Nu a mai fost transferat definitiv şi s-a întors la vicecampioana României.

Cordea a plecat. Cred că a plecat. O să luăm 1,3 milioane de euro. Pleacă și Vali Gheorghe. O să vedem unde. O să plece și Crețu. Sunt cam mulți prin vestiar!”, a spus Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali a clarificat şi situaţia lui Marius Ştefănescu, jucătorul de la Sepsi despre care apăruseră zvonuri că este cu un pas în curtea celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ștefănescu? Ce e cu el? Ăia de la Sepsi sunt proști să-l dea acum după ce s-au calificat? La revedere! Nu mai iau niciun jucător! Nu-i problemă în campionat. Problema e ce facem când vom juca în cupele europene”, a adăugat Becali.

Cele trei echipe din Liga 1 care-l vor pe Valentin Gheorghe!

Valentin Gheorghe a fost rezervă în duelul cu Nordsjaelland şi a fost trimis în teren în minutul 61, în locul lui Andrea Compagno. Mihai Stoica a anunţat că UTA, U Cluj şi Petrolul sunt cu ochii pe jucătorul ofensiv, şi vor să-l aducă în actuala perioadă de mercato. MM dezvăluise că FCSB nu era dispusă să-l cedeze pe mijlocaş sub formă de împrumut. În cele din urmă, Gigi Becali a renunţat gratis la el.

Se interesează de Vali Gheorghe UTA, U Cluj și Petrolul. Cine plătește poate discuta apoi cu jucătorul. Nu-l dăm împrumut. Nu mai dăm fotbaliști gratis, împrumut, nu se poate. Toată lumea s-a obișnuit să vină să împrumute de la noi și, dacă se poate, să-i folosească pe acei fotbaliști împotriva noastră și să ne și bată”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Jucătorul este cotat la 550.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și