Închide meniul

Cosmin Matei, după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2: „Ştim ce trebuie să jucăm! Ne putem califica”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2023, 22:19

Reclamă
Cosmin Matei, după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2: „Ştim ce trebuie să jucăm! Ne putem califica

Cosmin Matei a marcat un gol în Sepsi - Bodo / Glimt 2-2

Cosmin Matei a avut un discurs încrezător după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2. Matei a ieşit accidentat în minutul 83, însă aşteaptă rezultatul unui RMN pentru a vedea cât lipseşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matei a dezvăluit că a schimbat în ultima clipă colţul în momentul în care a transformat penalty-ul care a stabilit scorul final. Matei crede că echipa sa se poate califica în returul din Norvegia.

Cosmin Matei, după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2

Am vrut să bat în partea unde s-a dus portarul, m-am răzgândit în ultima secundă. A fost o mişcarea controlată. Prima dată vreau să văd un RMN, poate a fost doar un spasm.

Avem şansa noastră, consider că suntem o echipă la fel de organizată. Ştim ce trebuie să jucăm. Mergem acolo cu încredere că ne putem califica„, a spus Cosmin Mate la digisport.ro.

Am primit două goluri în această seară, dar credeam că putem obţine mai mult, adică victoria. Ne-am creat mai multe ocazii decât ei, doar şansa a făcut să fie doar egal. Eram supărat, am pierdut o minge aiurea la golul 2, dacă jucam simplu şi degajam mingea nu se întâmpla nimic„, a spus şi Niczuly.

Reclamă

Sepsi – Bodo/Glimt 2-2. Meci superb la Sfântu Gheorghe

Echipa norvegiană a condus ostilităţile în prima parte a reprizei întâi, când Gronboek şi Gulliksen l-au pus la încercare pe Niczuly. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19, prin Faris Moumbagna, care a profitat de o pasă a lui Grobboek. Sepsi a egalat în startul reprizei secunde, în minutul 47, când Marius Ştefănescu a fost faultat în careu, iar Isnik Alimi a transformat lovitura de pedeapsă.

Bodo/Glimt a trecut din nou în avantaj, la şutul din afara careului al căpitanului norvegienilor, Patrick Berg, în minutul 67. Gazdele au mai beneficiat de un penalti scos de Roland Varga şi transformat de Cosmin Matei, în minutul 81. Matei s-a accidentat şi a fost înlocuit imediat după executarea loviturii de la 11 metri. Partida s-a încheiat la egalitate şi calificarea se va decide în Norvegia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 3-1 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și