Închide meniul

Cosmin Matei, după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2: „Ştim ce trebuie să jucăm! Ne putem califica”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2023, 22:19

Reclamă
Cosmin Matei, după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2: „Ştim ce trebuie să jucăm! Ne putem califica

Cosmin Matei a marcat un gol în Sepsi - Bodo / Glimt 2-2

Cosmin Matei a avut un discurs încrezător după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2. Matei a ieşit accidentat în minutul 83, însă aşteaptă rezultatul unui RMN pentru a vedea cât lipseşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matei a dezvăluit că a schimbat în ultima clipă colţul în momentul în care a transformat penalty-ul care a stabilit scorul final. Matei crede că echipa sa se poate califica în returul din Norvegia.

Cosmin Matei, după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2

Am vrut să bat în partea unde s-a dus portarul, m-am răzgândit în ultima secundă. A fost o mişcarea controlată. Prima dată vreau să văd un RMN, poate a fost doar un spasm.

Avem şansa noastră, consider că suntem o echipă la fel de organizată. Ştim ce trebuie să jucăm. Mergem acolo cu încredere că ne putem califica„, a spus Cosmin Mate la digisport.ro.

Am primit două goluri în această seară, dar credeam că putem obţine mai mult, adică victoria. Ne-am creat mai multe ocazii decât ei, doar şansa a făcut să fie doar egal. Eram supărat, am pierdut o minge aiurea la golul 2, dacă jucam simplu şi degajam mingea nu se întâmpla nimic„, a spus şi Niczuly.

Reclamă

Sepsi – Bodo/Glimt 2-2. Meci superb la Sfântu Gheorghe

Echipa norvegiană a condus ostilităţile în prima parte a reprizei întâi, când Gronboek şi Gulliksen l-au pus la încercare pe Niczuly. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19, prin Faris Moumbagna, care a profitat de o pasă a lui Grobboek. Sepsi a egalat în startul reprizei secunde, în minutul 47, când Marius Ştefănescu a fost faultat în careu, iar Isnik Alimi a transformat lovitura de pedeapsă.

Bodo/Glimt a trecut din nou în avantaj, la şutul din afara careului al căpitanului norvegienilor, Patrick Berg, în minutul 67. Gazdele au mai beneficiat de un penalti scos de Roland Varga şi transformat de Cosmin Matei, în minutul 81. Matei s-a accidentat şi a fost înlocuit imediat după executarea loviturii de la 11 metri. Partida s-a încheiat la egalitate şi calificarea se va decide în Norvegia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și