Închide meniul

Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves: „Campionatul e bun!”

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 9:40

Reclamă
Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves: Campionatul e bun!”

Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Getty Images

Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves. Fostul internațional a declarat că La Liga este un campionat potrivit pentru fiul „Regelui”, care nu își mai găsea locul la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi va evolua în acest sezon la Alaves, în prima ligă din Spania, după ce a fost împrumutat de Rangers, fără opțiune de transfer definitiv.

Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves

Basarab Panduru a analizat noua echipă a lui Ianis Hagi, și s-a declarat reticent în privința calității acesteia. Însă, fostul internațional a declarat că La Liga este un campionat potrivit pentru internaționalul român, spre deosebire de prima ligă din Scoția, unde fotbalul este extrem de dur.

De asemenea, Panduru s-a declarat convins de faptul că Ianis Hagi s-a certat cu Micahel Beale, antrenorul lui Rangers, după ce și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că a fost doar rezervă în acest sezon.

„E bine că a plecat, nu mai juca. S-a certat cu antrenorul, mai ales după interviul ăla. Campionatul e bun, nu ştiu Alaves dacă e bună sau nu. A dat patru goluri cu Sevilla (n.r. – Alaves – FC Sevilla 4-3, în etapa secundă), care nu a început bine, nu sunt puţine.

Reclamă

La Rangers, în primă fază, m-am gândit ce caută în campionatul ăla, că e unul incredibil de dur. Dar echipa ataca mult şi el stătea mult la 30 de metri de poarta adversă.

Nu ştiu la Alaves ce poate să joace şi cum să joace, dar campionatul e bun pentru el. Poate găseşte un post de număr 10”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială. Internaţionalul român va evolua în acest sezon sub formă de împrumut la formaţia din La Liga, după ce nu a mai intrat în planurile antrenorului de la Rangers, Michael Beale.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns în Spania, Ianis Hagi a fost deja prezentat de cei de la Deportivo Alaves, care au subliniat principalele calităţi ale internaţionalului român:

Deportivo Alaves adaugă talent, versatilitate, execuții bune și pericol de la loviturile libere odată cu sosirea lui Ianis Hagi, care se află deja la Vitoria-Gasteiz. Va face parte din delegația care se deplasează la Getafe”, au spus cei de la Deportivo Alaves, potrivit deportivoalaves.com.

Ianis Hagi va evolua sub formă de împrumut la Deportivo Alaves în sezonul 2023/24, fără ca formaţia din La Liga să aibă o opţiunea unui transfer definitiv al internaţionalului român.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și