Închide meniul

Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves: „Campionatul e bun!”

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 9:40

Reclamă
Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves: Campionatul e bun!”

Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Getty Images

Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves. Fostul internațional a declarat că La Liga este un campionat potrivit pentru fiul „Regelui”, care nu își mai găsea locul la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi va evolua în acest sezon la Alaves, în prima ligă din Spania, după ce a fost împrumutat de Rangers, fără opțiune de transfer definitiv.

Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves

Basarab Panduru a analizat noua echipă a lui Ianis Hagi, și s-a declarat reticent în privința calității acesteia. Însă, fostul internațional a declarat că La Liga este un campionat potrivit pentru internaționalul român, spre deosebire de prima ligă din Scoția, unde fotbalul este extrem de dur.

De asemenea, Panduru s-a declarat convins de faptul că Ianis Hagi s-a certat cu Micahel Beale, antrenorul lui Rangers, după ce și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că a fost doar rezervă în acest sezon.

„E bine că a plecat, nu mai juca. S-a certat cu antrenorul, mai ales după interviul ăla. Campionatul e bun, nu ştiu Alaves dacă e bună sau nu. A dat patru goluri cu Sevilla (n.r. – Alaves – FC Sevilla 4-3, în etapa secundă), care nu a început bine, nu sunt puţine.

Reclamă

La Rangers, în primă fază, m-am gândit ce caută în campionatul ăla, că e unul incredibil de dur. Dar echipa ataca mult şi el stătea mult la 30 de metri de poarta adversă.

Nu ştiu la Alaves ce poate să joace şi cum să joace, dar campionatul e bun pentru el. Poate găseşte un post de număr 10”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială. Internaţionalul român va evolua în acest sezon sub formă de împrumut la formaţia din La Liga, după ce nu a mai intrat în planurile antrenorului de la Rangers, Michael Beale.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns în Spania, Ianis Hagi a fost deja prezentat de cei de la Deportivo Alaves, care au subliniat principalele calităţi ale internaţionalului român:

Deportivo Alaves adaugă talent, versatilitate, execuții bune și pericol de la loviturile libere odată cu sosirea lui Ianis Hagi, care se află deja la Vitoria-Gasteiz. Va face parte din delegația care se deplasează la Getafe”, au spus cei de la Deportivo Alaves, potrivit deportivoalaves.com.

Ianis Hagi va evolua sub formă de împrumut la Deportivo Alaves în sezonul 2023/24, fără ca formaţia din La Liga să aibă o opţiunea unui transfer definitiv al internaţionalului român.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și