Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după eliminarea lui Sepsi din Conference League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2023, 23:06

Reclamă
Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după eliminarea lui Sepsi din Conference League

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după eliminarea lui Sepsi din Conference League

Mihai Stoica, după un meci de pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a avut o reacţie surprinzătoare după eliminarea lui Sepsi din Conference League. Oficialul celor de la FCSB a apreciat parcursul echipei lui Liviu Ciobotariu din cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a fost eliminată dramatic de Bodo/ Glimt din cupele europene. Norvegienii au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în grupele Conference League.

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după eliminarea lui Sepsi din Conference League

„Respect, Sepsi OSK„, a fost postarea lui Mihai Stoica. De altfel, nici patronul Laszlo Dioszegi nu a fost supărat că echipa sa a fost eliminată din Europa.

„Eu am intrat în vestiarul băieților noștri și am spus o singură propoziție: ‘Sunt mândru de voi’. Chiar sunt mândru de băieți, putem părăsi stadionul cu capul sus.

Trebuie să scoatem pălăria în fața băieților, au luptat 120 de minute. Dacă nu era penalty pentru ei, poate ajungeam la loviturile de departajare. A fost o echipă mai bună, am zis din start, dar astăzi am fost cel puțin egali”, a spus patronul de la Sepsi la digisport.ro.

Reclamă

Bodo/Glimt – Sepsi 3-2. Deţinătoarea Cupei României, eliminată dramatic din play-off-ul Conference League

Bodo/Glimt – Sepsi 3-2. Deţinătoarea Cupei României este ultima echipă din România eliminată din cupele europene. Elevii lui Liviu Ciobotariu au pierdut în 120 de minute duelul din Norvegia cu Bodo/Glimt, scor 2-3.

În partida din orașul Bodo, gazdele au pornit cu prima șansă la calificare, având în vedere avantajul terenului propriu, dar și rezultatul din meciul tur. Partida de la Sf. Gheorghe, de săptămâna trecută, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2

Partida din Norvegia nu a început bine pentru covăsneni, dar au avut noroc în minutul 12, atunci când golul lui Pellegrino a fost anulat de VAR, deoarece balonul a ieşit din teren.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 24, gazdele au deschis scorul prin Şorli, iar norvegienii au majorat diferenţa patru minute mai târziu, atunci când Pellegrino l-a învins pe Niczuly.

Sepsi nu a cedat şi a redus din diferenţă înainte de pauză. Alimi a înscris în minutul 42 cu o lovitură de cap. Imediat după pauză, Roland Varga a egalat cu un şut de la marginea careului, iar echipa lui Liviu Ciobotariu spera din nou la calificare.

Partida a ajuns în prelungiri, acolo unde Păun a făcut henţ în careu în minutul 99, iar Pellegrino a transformat. Un minut mai târziu, Ştefănescu l-a învins pe Haikin, dar reuşita sa a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Sepsi nu a mai reuşit să revină şi a încheiat meciul în 10 oameni. Ştefănescu a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 120+1, după ce l-a lovit pe portarul gazdelor.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” Vezi toate știrile
Citește și