Închide meniul

Bodo/Glimt – Sepsi 3-2. Deţinătoarea Cupei României, eliminată dramatic din play-off-ul Conference League

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2023, 21:39

Reclamă
Bodo/Glimt – Sepsi 3-2. Deţinătoarea Cupei României, eliminată dramatic din play-off-ul Conference League

Bodo/Glimt - Sepsi LIVE TEXT

Jucătorii celor de la Sepsi, în timpul unui meci/ Profimedia

Bodo/Glimt – Sepsi 3-2. Deţinătoarea Cupei României este ultima echipă din România eliminată din cupele europene. Elevii lui Liviu Ciobotariu au pierdut în 120 de minute duelul din Norvegia cu Bodo/Glimt, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida din orașul Bodo, gazdele au pornit cu prima șansă la calificare, având în vedere avantajul terenului propriu, dar și rezultatul din meciul tur. Partida de la Sf. Gheorghe, de săptămâna trecută, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2.

Bodo/Glimt – Sepsi 3-2

Partida din Norvegia nu a început bine pentru covăsneni, dar au avut noroc în minutul 12, atunci când golul lui Pellegrino a fost anulat de VAR, deoarece balonul a ieşit din teren,

În minutul 24, gazdele au deschis scorul prin Şorli, iar norvegienii au majorat diferenţa patru minute mai târziu, atunci când Pellegrino l-a învins pe Niczuly.

Sepsi nu a cedat şi a redus din diferenţă înainte de pauză. Alimi a înscris în minutul 42 cu o lovitură de cap. Imediat după pauză, Roland Varga a egalat cu un şut de la marginea careului, iar echipa lui Liviu Ciobotariu spera din nou la calificare.

Reclamă

Partida a ajuns în prelungiri, acolo unde Păun a făcut henţ în careu în minutul 99, iar Pellegrino a transformat. Un minut mai târziu, Ştefănescu l-a învins pe Haikin, dar reuşita sa a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Sepsi nu a mai reuşit să revină şi a încheiat meciul în 10 oameni. Ştefănescu a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 120+1, după ce l-a lovit pe portarul gazdelor.

LIVE TEXT Bodo/Glimt – Sepsi 3-2

Fluier final în Norvegia! Sepsi a pierdut în 120 de minute cu Bodo/Glimt şi a fost eliminată din Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 101: Bodo/Glimt – Sepsi 3-2: Ştefănescu a marcat, dar reuşita sa a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Min. 100: Bodo/Glimt – Sepsi 3-2: Pellegrino a marcat de la 11 metri.

Min. 98: Penalty Bodo/Glimt! Păun a comis henţ în careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

Min. 90. Meciul dintre Bodo/Glimt şi Sepsi, scor 2-2, merge în prelungiri.

Min. 88: Bodo/Glimt – Sepsi 2-2.Ocazie Sepsi! Niczuly a degajat lung, mingea a ajuns la Ştefănescu, dar şutul acestuia a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 80: Bodo/Glimt – Sepsi 2-2. Sepsi a avut o şansă bună prin Ciobotariu, dar şutul său din cornerul lui Ştefănescu a fost respins de Gronboek.

Min. 77: Bodo/Glimt – Sepsi 2-2. Ciobotariu o salvează pe Sepsi, după ce a respins şutul lui Moumbagna.

Reclamă

Min. 46: Bodo/Glimt – Sepsi 2-2. Roland Varga a egalat cu un şut de la marginea careului. Meci nebun în Norvegia!

Min. 42: Bodo/Glimt – Sepsi 2-1. Alimi a marcat cu o lovitură de cap! Echipa lui Ciobotariu speră la calificare.

Min. 28: Bodo/Glimt – Sepsi 2-0. Pellegrino a trimis mingea în poartă după ce Niczuly a respins o minge în faţă.

Min. 24: Bodo/Glimt – Sepsi 1-0. Sorli a deschis scorul, iar echipa lui Ciobotariu este eliminată la acest scor.

Min. 19: Bară Bodo/Glimt! Gazdele au încheiat o acţiune periculoasă cu un şut în bara porţii apărate de Niczuly.

Min. 12: Gol anulat pentru Bodo/Glimt. Pellegrino a marcat cu un şut superb, dar reuşita a fost anulată pentru că mingea a ieşit în afara terenului.

Min. 1: A început partida!

Bodo/Glimt – Sepsi, LIVE TEXT, 19:00. Echipele de start

Bodo/Glimt: Haikin – Wembangomo, Moe, Bjørtuft, Bjørkan – Saltnes, Berg, Grønbæk – Sørli, Moumbagna, Pellegrino

Rezerve: Brøndbo, Lode, Bassi, Espejord, Kondrasen, Brunstad Fet, Sjøvold, Dahl, Gulliksen, Sørensen, Kristiansen

Antrenor: Kjetil Knutsen

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, M. Bălașa, Ninaj, Dumitrescu – Păun, Rodriguez – R. Varga, Alimi, Ștefănescu – Safranko

Rezerve: Moldovan, Gedo, I. Gheorghe, Damașcan, Matei, Oroian, Francisco Junior, Otelița, Nistor, Kallaku, Aganovic, Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Dacă formația din Covasna va reuși să treacă de Bodo/Glimt va obține prima calificare din istorie într-o competiție europeană. Totuși, misiunea acestora va fi una dificilă, având în vedere faptul că adversarii din Norvegia sunt mult mai experimentați în ceea ce privește competițiile europene.

Înaintea meciului direct, cei de la Sepsi au beneficiat de amânarea partidei cu Poli Iași, pentru a putea pregăti mai bine deplasarea din Norvegia. Înaintea acestui duel, echipa nordică Bodo/Glimt se află în plin sezon, în campionatul intern. Adversarii lui Sepsi se află, în momenul de față, pe primul loc în clasamentm cu 44 de puncte după 19 etape jucate.

De cealaltă parte, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu ocupă poziția a 7-a în Liga 1. Echipa patronată de Laszlo Dioszegi a reușit să obțină 9 punte după cele 5 partide jucate, până în momentul de față.

Bodo/Glimt – Sepsi: Echipele probabile:

Bodo/Glimt: Haikin – Wembangomo, Moe, Bjortuft, Bjorkan – Bronboek, Berg, Brunstad Fet – Gulliksen, Moumbagna, Pellegrino
Rezerve: Lund, Brondbo – Lode, Bassi, Espejord, Saltnes, Konradsen, Sjovold, Sorli, Sorensen, Kristiansen
Antrenor: Kjetil Knutsen

Sepsi : Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu – Alimi, N. Păun – M. Ștefănescu, Rodriguez, I. Gheorghe – Safranko
Rezerve: D. Moldovan, Gedo – Damașcan, C. Matei, Oroian, Francisco Junior, Oteliță, A. Nistor, Kallaku, Aganovic, R. Varga, Rondon
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: Aspmyra Stadion
Arbitru: Robert Harvey (Irlanda)

Şefii lui Sepsi, prima reacţie după ce Gigi Becali a mărit oferta pentru Marius Ştefănescu

„Am dat 700.000 de euro. A, că să vedem, că nu știu ce. Nu dau mai mult de 700.000, nu dau un milion. Mai mult de 700.000 de euro nu dau”, a fost avertismentul latifundiarului din Pipera, care nu este dispus să achite suma cerută de Laszlo Dioszegi.

Directorul general al lui Sepsi anunţă că decizia finală se va lua abia după meciul Bodo/Glimt – Sepsi, din play-off-ul UEFA Conference League. În cazul în covăsnenii reuşesc să se califice în grupe, nu se vor grăbi să renunţe la jucătorul care a reuşit trei pase decisive în preliminarii.

”Încă nu este nimic concret. Vorbim după meciul de mâine, vineri. A mărit, dacă a mărit, cât a mărit… până acum numai vorbe (n.r. despre oferta lui Gigi Becali). Nu știm, depinde foarte mult de meciul de mâine. Vedem ce gânduri avem pentru viitor. Nu suntem disperați să vindem.

Sută la sută nu pot să spun nimic, dar depinde și de meciul de mâine. Nu suntem disperați să vindem, dacă vine o ofertă de nerefuzat, atunci vindem”, a declarat Attila Hadnagy pentru iamsport.ro.

Pentru transferul lui Ştefănescu insistă şi Rapid. Este şi motivul pentru care patronul lui Sepsi a decis să nu îşi reducă pretenţiile financiare

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și