Închide meniul

US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce s-a calificat în premieră în sferturi: „Totul a funcţionat!”

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 22:48

Reclamă
US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce s-a calificat în premieră în sferturi: „Totul a funcţionat!

US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce s-a calificat în premieră în sferturi

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci la US Open 2023/ Profimedia

US Open 2023 | Sorana Cîrstea a oferit prima reacţie, după ce s-a calificat în premieră în sferturi la Grand Slam-ul american. Românca s-a declarat extrem de fericită, după victoria obţinută în faţa Belindei Bencic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea îşi continuă forma de senzaţie la US Open. După ce în tururl al treilea a eliminat-o pe Elena Rybakina, românca a mai produs o surpriză şi a învins-o şi pe Belinda Bencic, scor 6-3, 6-3.

US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce s-a calificat în premieră în sferturi

Sorana Cîrstea i-a dedicat victoria antrenorului ei, Thomas Johansson, cel care a contribuit din plin la succesul româncei din ultimul an. De asemenea, „Sori” a mărturisit că a fost răsplătită pentru munca depusă în întreaga careiră, şi susţine că s-a simţit excelent de fiecare dată când a jucat la US Open.

„Am un zâmbet mare pe faţă pentru că am muncit mult. Puţin ştiu ce este în spatele terenului. Am avut parte de o susţinere masivă din partea românilor de aici, şi nu numai a românilor. Este incredibil!

Mereu mi-am dorit să fac un rezultat bun aici. Am muncit mult şi am fost răsplătită. Dacă munceşti, se văd rezultatele. A fost o săptămâna extraordinară, mi-am dorit să merg mai departe. Vă mulţumesc pentru susţinere.

Reclamă

Iubesc condiţiile de aici. Îmi place atmosfera. Totul a funcţionat. De fiecare când vin aici, e mereu plăcut. Sunt recunoscătoare pentru tot.

Thomas (n.r. antrenorul ei) e aici, a suferit alături de mine. Am colaborat bine cu el, am muncit din greu. Gândeşte foarte pozitiv, iar această victorie este pentru el”, a declarat Sorana Cîrstea, după victoria cu Belinda Bencic, conform eurosport.ro.

Sorana Cîrstea, calificată în premieră în sferturi la US Open

US Open 2023 | Sorana Cîrstea, calificată în premieră în sferturi. Sportiva din România a ajuns în această fază a competiției după ce a eliminat-o pe Belinda Bencic, numărul 13 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Odată cu performanța obținută la US Open, Sorana Cîrstea și-a egalat cel mai bun rezultat al carierei. Jucătoarea din România a atins această fază a unei competiții pentru ultima dată în anul 2009. Rezultatul a fost înregistrat în cadrul turneului de la Roland Garros.

Atunci, în sferturile turneului din Franța, „Sori” o întâlnea pe Samantha Stosur, sportivă din Australia. În cadrul acelui meci, adversara Soranei s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3. Stosur urma să fie eliminată din semifinalele turneului de către Svetlana Kuznetsova, care avea să câștige ediția respectivă a competiției.

În anul respectiv, pentru a ajunge în sferturile Roland Garros, Sorana Cîrstea a trecut de: Carly Gullickson (6-4, 6-2), Alize Cornet (6-3, 6-2), Caroline Wozniacki (7-6, 7-5) și de Jelena Jankovic (3-6, 6-0, 7-6)

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și