Închide meniul

Andreea Zamfirescu, femeia jandarm din România care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2023, 14:51

Reclamă
Andreea Zamfirescu, femeia jandarm din România care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting

Andreea Zamfirescu, femeia jandarm din România care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting

Andreea Zamfirescu, la Campionatul Mondial de Powerlifting

Andreea Zamfirescu e femeia jandarm de la Gruparea Mobilă Braşov care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Zamfirescu, a cărei greutate este de 46 de kilograme, a executat îndreptări cu 100 de kilograme, genuflexiuni cu 87,5 kilograme şi a reuşit să împingă din culcat 42,5 kilograme.

Andreea Zamfirescu, femeia jandarm din România care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting

Alexandra Zamfirescu, sergent major în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Burebista” Braşov, a obţinut patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting, care a avut loc la Cluj-Napoca, în perioada 24 august – 3 septembrie, şi la care au participat sportivi din 55 de ţări.

Tânăra cântăreşte 46,2 kilograme şi, în cadrul competiţiei la care a concurat împotriva altor peste 90 de sportive, a executat îndreptări cu 100 de kilograme, genuflexiuni cu 87,5 kilograme şi a reuşit să împingă din culcat 42,5 kilograme.

În cadrul competiţiei, Zamfirescu a reuşit să urce pe podium la toate probele specifice categoriei ei de kilograme. În ultimii ani, tânăra femeie jandarm a obţinut premii la competiţiile naţionale de juniori şi seniori, iar anul acesta pentru prima dată a fost selecţionată în lotul României.

Reclamă
Reclamă

Alexandra Zamfirescu este încadrată la Serviciul Comunicaţii si Tehnologia Informaţiei

Alexandra Zamfirescu este încadrată la Serviciul Comunicaţii si Tehnologia Informaţiei din cadrul Grupării de Jandarmi ”Burebista” Braşov din anul 2021.

Powerliftingul este un sport în care se încearcă ridicarea unei greutăţi maxime în trei stiluri diferite, respectiv genuflexiuni, împins din culcat şi îndreptări. Sportivii beneficiază de trei încercări în fiecare stil de ridicare.

Competiţia se desfăşoară în general pe categorii de sex, vârstă şi greutate şi este câştigată de sportivul care obţine cumulat cel mai mare total, în calcularea totalului fiind luată în considerare doar repetarea maximală pentru fiecare tip de ridicare.

Reclamă
Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15 5 oct.

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și