Închide meniul

Andreea Zamfirescu, femeia jandarm din România care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2023, 14:51

Reclamă
Andreea Zamfirescu, femeia jandarm din România care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting

Andreea Zamfirescu, femeia jandarm din România care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting

Andreea Zamfirescu, la Campionatul Mondial de Powerlifting

Andreea Zamfirescu e femeia jandarm de la Gruparea Mobilă Braşov care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Zamfirescu, a cărei greutate este de 46 de kilograme, a executat îndreptări cu 100 de kilograme, genuflexiuni cu 87,5 kilograme şi a reuşit să împingă din culcat 42,5 kilograme.

Andreea Zamfirescu, femeia jandarm din România care a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting

Alexandra Zamfirescu, sergent major în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Burebista” Braşov, a obţinut patru medalii la Campionatul Mondial de Powerlifting, care a avut loc la Cluj-Napoca, în perioada 24 august – 3 septembrie, şi la care au participat sportivi din 55 de ţări.

Tânăra cântăreşte 46,2 kilograme şi, în cadrul competiţiei la care a concurat împotriva altor peste 90 de sportive, a executat îndreptări cu 100 de kilograme, genuflexiuni cu 87,5 kilograme şi a reuşit să împingă din culcat 42,5 kilograme.

În cadrul competiţiei, Zamfirescu a reuşit să urce pe podium la toate probele specifice categoriei ei de kilograme. În ultimii ani, tânăra femeie jandarm a obţinut premii la competiţiile naţionale de juniori şi seniori, iar anul acesta pentru prima dată a fost selecţionată în lotul României.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandra Zamfirescu este încadrată la Serviciul Comunicaţii si Tehnologia Informaţiei

Alexandra Zamfirescu este încadrată la Serviciul Comunicaţii si Tehnologia Informaţiei din cadrul Grupării de Jandarmi ”Burebista” Braşov din anul 2021.

Powerliftingul este un sport în care se încearcă ridicarea unei greutăţi maxime în trei stiluri diferite, respectiv genuflexiuni, împins din culcat şi îndreptări. Sportivii beneficiază de trei încercări în fiecare stil de ridicare.

Competiţia se desfăşoară în general pe categorii de sex, vârstă şi greutate şi este câştigată de sportivul care obţine cumulat cel mai mare total, în calcularea totalului fiind luată în considerare doar repetarea maximală pentru fiecare tip de ridicare.

Reclamă

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și