Închide meniul

Quique Setien a fost demis de Villarreal

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2023, 14:56

Reclamă
Quique Setien a fost demis de Villarreal

Quique Setien a fost demis de Villarreal

Quique Setien a fost demis de Villarreal / Getty Images

Quique Setien a fost demis de Villarreal. Clubul de pe locul 15 din La Liga, cu trei înfrângeri în primele patru meciuri, a anunţat, marţi, plecarea antrenorului Quique Setien, care ocupa această funcţie din octombrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Villarreal CF anunţă că antrenorul primei echipe, Quique Setien, părăseşte clubul”, se arată într-un comunicat al clubului.

Quique Setien a fost demis de Villarreal

„Clubul doreşte să sublinieze marele său profesionalism şi angajamentul şi îi mulţumeşte lui şi echipei sale de antrenori pentru că a preluat conducerea într-o situaţie complicată în ultimul sezon”, se arată în comunicat.

Setien a sosit la sfârşitul lunii octombrie pentru a-i succede lui Unai Emery, care a plecat la Aston Villa după ce şi-a reziliat contractul. „Sub comanda antrenorului cantabric, echipa a avut un sezon excelent, promovând o serie de tineri din academie şi calificându-se în Liga Europa după ce a terminat pe locul cinci în La Liga”, se arată în comunicat.

Fostul antrenor al echipelori Las Palmas şi Betis Sevilla, în vârstă de 64 de ani, a fost demis de Barcelona în august 2020, după doar şapte luni de mandat.

Reclamă
Reclamă

Directorul de fotbal Miguel Angel Tena se va ocupa interimar de formaţia Villarreal până la numirea unui succesor al lui Quique Setien.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și