Închide meniul

Quique Setien a fost demis de Villarreal

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2023, 14:56

Reclamă
Quique Setien a fost demis de Villarreal

Quique Setien a fost demis de Villarreal

Quique Setien a fost demis de Villarreal / Getty Images

Quique Setien a fost demis de Villarreal. Clubul de pe locul 15 din La Liga, cu trei înfrângeri în primele patru meciuri, a anunţat, marţi, plecarea antrenorului Quique Setien, care ocupa această funcţie din octombrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Villarreal CF anunţă că antrenorul primei echipe, Quique Setien, părăseşte clubul”, se arată într-un comunicat al clubului.

Quique Setien a fost demis de Villarreal

„Clubul doreşte să sublinieze marele său profesionalism şi angajamentul şi îi mulţumeşte lui şi echipei sale de antrenori pentru că a preluat conducerea într-o situaţie complicată în ultimul sezon”, se arată în comunicat.

Setien a sosit la sfârşitul lunii octombrie pentru a-i succede lui Unai Emery, care a plecat la Aston Villa după ce şi-a reziliat contractul. „Sub comanda antrenorului cantabric, echipa a avut un sezon excelent, promovând o serie de tineri din academie şi calificându-se în Liga Europa după ce a terminat pe locul cinci în La Liga”, se arată în comunicat.

Fostul antrenor al echipelori Las Palmas şi Betis Sevilla, în vârstă de 64 de ani, a fost demis de Barcelona în august 2020, după doar şapte luni de mandat.

Reclamă
Reclamă

Directorul de fotbal Miguel Angel Tena se va ocupa interimar de formaţia Villarreal până la numirea unui succesor al lui Quique Setien.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:54

Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu! Mesaj superb despre „perla” lui Gigi Becali: „Va străluci din nou!”

21:33

Mihai Stoica, semnal de alarmă înainte de debutul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „Am mari temeri, nu ştiu dacă poate!”

21:12

Unchiul lui Novak Djokovic, noul președinte al Federației Sârbe de Tenis! Ce ambiții are noul oficial

20:55

LIVE TEXTOţelul – Dinamo 1-1. Echipa lui Dorinel Munteanu a reuşit să egaleze! Două goluri în cinci minute în derby-ul de la Galaţi

20:51

VideoNaţionala feminină de rugby a României, primul meci după 16 ani: „Mergem la victorie!”

20:41

„Poate câștiga Dinamo titlul?” Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc! Cum a analizat situația „câinilor”

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și