Închide meniul

Quique Setien a fost demis de Villarreal

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2023, 14:56

Reclamă
Quique Setien a fost demis de Villarreal

Quique Setien a fost demis de Villarreal

Quique Setien a fost demis de Villarreal / Getty Images

Quique Setien a fost demis de Villarreal. Clubul de pe locul 15 din La Liga, cu trei înfrângeri în primele patru meciuri, a anunţat, marţi, plecarea antrenorului Quique Setien, care ocupa această funcţie din octombrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Villarreal CF anunţă că antrenorul primei echipe, Quique Setien, părăseşte clubul”, se arată într-un comunicat al clubului.

Quique Setien a fost demis de Villarreal

„Clubul doreşte să sublinieze marele său profesionalism şi angajamentul şi îi mulţumeşte lui şi echipei sale de antrenori pentru că a preluat conducerea într-o situaţie complicată în ultimul sezon”, se arată în comunicat.

Setien a sosit la sfârşitul lunii octombrie pentru a-i succede lui Unai Emery, care a plecat la Aston Villa după ce şi-a reziliat contractul. „Sub comanda antrenorului cantabric, echipa a avut un sezon excelent, promovând o serie de tineri din academie şi calificându-se în Liga Europa după ce a terminat pe locul cinci în La Liga”, se arată în comunicat.

Fostul antrenor al echipelori Las Palmas şi Betis Sevilla, în vârstă de 64 de ani, a fost demis de Barcelona în august 2020, după doar şapte luni de mandat.

Reclamă
Reclamă

Directorul de fotbal Miguel Angel Tena se va ocupa interimar de formaţia Villarreal până la numirea unui succesor al lui Quique Setien.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:53

Decizia radicală luată de FCSB după ce AMFB a fost radiată de instanţă! Anunţul clubului patronat de Gigi Becali

10:49

„Călugării au trimis mingea în bară!” Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

10:25

Andrei Raţiu, tot mai aproape de un transfer! Echipa care „nu l-a uitat” şi insistă pentru semnătura lui

10:10

Dinamo comemorează 24 de ani de la moartea „Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan! Mesajul clubului din Ştefan cel Mare

10:07

„Vă mulţumim!” Pep Guardiola, în război cu Premier League! De la ce a pornit totul

9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK
Citește și