Închide meniul

CSC 1599 Şelimbăr – CSA Steaua Bucureşti 3-2 | Echipa lui Daniel Opriţa, prima înfrângere a sezonului

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2023, 19:48

Reclamă
CSC 1599 Şelimbăr – CSA Steaua Bucureşti 3-2 | Echipa lui Daniel Opriţa, prima înfrângere a sezonului

CSC 1599 Şelimbăr - CSA Steaua Bucureşti 3-2

Daniel Opriţa, antrenor Steaua Bucureşti / Profimedia

CSC 1599 Şelimbăr – CSA Steaua Bucureşti 3-2 | Echipa lui Daniel Opriţa a suferit prima înfrângere din acest sezon. Formaţia din Şelimbăr s-a impus pentru a cincea oară din tot atâtea meciuri în acest sezon din Liga 2 şi are 15 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, Steaua se află doar pe locul opt, cu şase puncte, după primele cinci etape ale sezonului.

CSC 1599 Şelimbăr – CSA Steaua Bucureşti 3-2 | Echipa lui Claudiu Niculescu, a cincea victorie la rând în Liga 2

CSC 1599 Şelimbăr are un început perfect de sezon în Liga 2. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a câştigat cu 3-2 partida cu CSA Steaua şi are 15 puncte după primele cinci etape ale sezonului.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, prin Bogdan Chipirliu, cel care a transformat de la 11 metri. Două minute mai târziu, Şelimbăr a restabilit egalitatea prin Rotund.

Imediat după pauză, în minutul 48, Năstăsie a adus-o pe Şelimbăr în avantaj, iar Monea a majorat diferenţa în minutul 64.

Reclamă

Finalul a fost cu echipa lui Daniel Opriţa în atac. În minutul 74, Vîrtej a redus din diferenţă, dar Steaua nu a mai reuşit să înscrie golul egalizator, ceea ce a dus la a cincea victorie consecutivă a celor de la Şelimbăr.

De cealaltă parte, echipa lui Daniel Opriţa a rămas cu o singură victorie în primele cinci etape din acest început de sezon. Steaua mai are trei rezultate de egalitate şi o înfrângere.

Etapa viitoare, CSC 1599 Şelimbăr va merge pe terenul celor de la CSM Slatina, în timp ce CSA Steaua va juca pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Reclamă 4 / 0/3

Echipe de start CSC 1599 Şelimbăr – CSA Steaua Bucureşti

CSC 1599 Șelimbăr: Al. Roșca – Palmeș, Natea, Lumbu, Fl. Mitrea, Panos, Tud. Călin, Schieb, I. Năstăsie, Rodri Hernando, Rotund

Rezerve: Mitrovic – Ct. Alexe, Al. Luca, Vînău, Mouasso, Monea, R. Crișan, Berisha, C. Soare

Antrenor: Claudiu Niculescu

CSA Steaua București: I. Pop – Dav. Maftei, Vîrtej, Beța, Dobrescu – Raicu, Rober Sierra, Topuzov, St. Drăghici – Boiciuc, Chipirliu

Rezerve: Frânculescu – Buziuc, Enceanu, Walace, C. Avram, Dav. Matei, Chunchukov, Mancuso, Ad. Ilie

Antrenor: Daniel Oprița

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 2-1. Dublă de senzaţie a lui Joselu! Madrilenii, la un pas de o nouă remontada istorică 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și