Închide meniul

Marius Lăcătuş cere explicaţii din partea conducerii CSA Steaua: „Să își asume responsabilitatea”

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2023, 21:07

Reclamă
Marius Lăcătuş cere explicaţii din partea conducerii CSA Steaua: „Să își asume responsabilitatea

Marius Lăcătuş cere explicaţii din partea conducerii CSA Steaua

Marius Lăcătuş / Profimedia

Marius Lăcătuş cere explicaţii din partea conducerii CSA Steaua. Echipa pregătită de Daniel Opriţa nu are drept de promovare în Liga 1 nici în acest sezon, fiind la al treilea sezon consecutiv în eşalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actuala stagiune, Steaua nu are cel mai bun start de sezon. Echipa lui Daniel Opriţa a suferit marţi prima înfrângere din actuala stagiune, cu CSC 1599 Şeşimbăr, fiind doar pe locul 8 în liga secundă, după 5 etape.

Marius Lăcătuş cere explicaţii din partea conducerii CSA Steaua: „Să își asume responsabilitatea”

Marius Lăcătuş, fostul mare jucător al Stelei, s-a săturat de situaţia în care a ajuns clubul pentru care a scris istorie. „Fiara” a vorbit după înfrângerea cu CSC 1599 Şelimbăr şi a cerut ca cineva din conducerea clubului să iasă în faţă şi să îşi asume responsabilitatea pentru un nou sezon în care echipa nu are drept de promovare:

„Sunt doi ani de când nu au drept de promovare. Dacă nu au dat niciun răspuns în doi ani, crezi că vor da un răspuns anul acesta? Cineva ar trebui să iasă în față, să își asume responsabilitatea și să pună cărțile pe față!

’Dom-le, asta e situația, de asta nu vrem să facem o asociere, de asta ținem echipa asta’, ca să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”, a declarat Marius Lăcătuş, potrivit digisport.ro.

Reclamă

CSC 1599 Şelimbăr – CSA Steaua Bucureşti 3-2 | Echipa lui Daniel Opriţa, prima înfrângere în acest sezon din Liga 2

CSC 1599 Şelimbăr are un început perfect de sezon în Liga 2. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a câştigat cu 3-2 partida cu CSA Steaua şi are 15 puncte după primele cinci etape ale sezonului.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, prin Bogdan Chipirliu, cel care a transformat de la 11 metri. Două minute mai târziu, Şelimbăr a restabilit egalitatea prin Rotund.

Imediat după pauză, în minutul 48, Năstăsie a adus-o pe Şelimbăr în avantaj, iar Monea a majorat diferenţa în minutul 64.

Reclamă 4 / 0/3

Finalul a fost cu echipa lui Daniel Opriţa în atac. În minutul 74, Vîrtej a redus din diferenţă, dar Steaua nu a mai reuşit să înscrie golul egalizator, ceea ce a dus la a cincea victorie consecutivă a celor de la Şelimbăr.

De cealaltă parte, echipa lui Daniel Opriţa a rămas cu o singură victorie în primele cinci etape din acest început de sezon. Steaua mai are trei rezultate de egalitate şi o înfrângere.

Etapa viitoare, CSC 1599 Şelimbăr va merge pe terenul celor de la CSM Slatina, în timp ce CSA Steaua va juca pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” Vezi toate știrile
Citește și