Închide meniul

Suporterii se mobilizează înainte de România – Israel: „Vor fi prezente toate galeriile”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 11:49

Reclamă
Suporterii se mobilizează înainte de România – Israel: Vor fi prezente toate galeriile”

Suporterii se mobilizează înainte de România - Israel

Suporteri România, la meciul cu Grecia / Profimediaimages

Suporterii se mobilizează înainte de România – Israel. Fanii primei reprezentative vor fi prezenți în număr mare la partida din această seară, care va avea loc pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel, sâmbătă seară, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Pentru „tricolori” urmează apoi meciul cu Kosovo, de marți, tot de la ora 21:45, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Suporterii se mobilizează înainte de România – Israel. Principalele galerii, prezente pe Arena Națională

Principalele galerii ale echipelor de fotbal din țară vor fi prezente la meciul dintre România și Israel. Anunțul a fost făcut de Liviu Ungurean, liderul galeriei celor de la Rapid. Acesta a anunțat că nu vor exista incidente în tribunele stadionului și că toate galeriile vor fi unite în jurul echipei naționale.

„Unitatea națională s-a făcut din punctul nostru de vedere. Noi, galeria Rapidului, vom fi prezenți pe Național Arena la meciul cu Israel și vor fi prezente toate galeriile!”.

Vom sta cu toții! Împreună în peluză. Am vorbit și cu celelalte galerii. Chiar și cei de la Peluza Sud Steaua. O să fie stadionul plin și vom fi alături de echipa națională a României”, a spus liderul de galerie de la Rapid, pentru fanatik.ro.

Reclamă

În momentul de față mai sunt puține bilete disponibile pentru meciul cu Israel. Astfel, atmosfera va fi una extraordinară pe Arena Națională, iar „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor fi motivați din tribune pentru a obține cele 3 puncte și pentru a ajunge cu un pas mai aproape de calificarea la EURO 2024.

Cu o victorie în fața Israelului, naționala lui Edi Iordănescu își va consolida poziția în clasamentul Grupei I. În momentul de față, „tricolorii” se află pe locul al 2-lea, cu 8 puncte, în timp ce Israel ocupă poziția a 3-a, cu 7 puncte.

Mesajul lui Edi Iordănescu, după ce a anunţat lotul României pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Edi Iordănescu a transmis un mesaj pentru site-ul Federaţiei Române de Fotbal, după ce a fost anunţat lotul României pentru dubla cu Israel şi Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne aflăm în fața unui moment important în drumul nostru spre EURO 2024. Meciurile cu Israel și Kosovo reprezintă o șansă mare de a lua o opțiune serioasă de calificare. E o oportunitate pe care am câștigat-o luptând în meciurile de până acum și de care trebuie să profităm, trebuie să abordăm aceste partide cu determinare și concentrare maxime! Avem șansa reală de a reveni la Campionatul European după 8 ani de zile.

Cred că avem calitatea și valoarea necesare să ne impunem și să ne urmăm visul. Am încredere în jucători și în spiritul lor de sacrificiu. Parcursul din aceste preliminarii a arătat că această echipă poate și, mult mai important, că luptă până la final pentru obiectivul pe care ni l-am propus”, a spus selecționerul, pentru frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și