Închide meniul

Suporterii se mobilizează înainte de România – Israel: „Vor fi prezente toate galeriile”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 11:49

Suporterii se mobilizează înainte de România – Israel: Vor fi prezente toate galeriile”

Suporterii se mobilizează înainte de România - Israel

Suporteri România, la meciul cu Grecia / Profimediaimages

Suporterii se mobilizează înainte de România – Israel. Fanii primei reprezentative vor fi prezenți în număr mare la partida din această seară, care va avea loc pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel, sâmbătă seară, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Pentru „tricolori” urmează apoi meciul cu Kosovo, de marți, tot de la ora 21:45, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Suporterii se mobilizează înainte de România – Israel. Principalele galerii, prezente pe Arena Națională

Principalele galerii ale echipelor de fotbal din țară vor fi prezente la meciul dintre România și Israel. Anunțul a fost făcut de Liviu Ungurean, liderul galeriei celor de la Rapid. Acesta a anunțat că nu vor exista incidente în tribunele stadionului și că toate galeriile vor fi unite în jurul echipei naționale.

„Unitatea națională s-a făcut din punctul nostru de vedere. Noi, galeria Rapidului, vom fi prezenți pe Național Arena la meciul cu Israel și vor fi prezente toate galeriile!”.

Vom sta cu toții! Împreună în peluză. Am vorbit și cu celelalte galerii. Chiar și cei de la Peluza Sud Steaua. O să fie stadionul plin și vom fi alături de echipa națională a României”, a spus liderul de galerie de la Rapid, pentru fanatik.ro.

Reclamă

În momentul de față mai sunt puține bilete disponibile pentru meciul cu Israel. Astfel, atmosfera va fi una extraordinară pe Arena Națională, iar „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor fi motivați din tribune pentru a obține cele 3 puncte și pentru a ajunge cu un pas mai aproape de calificarea la EURO 2024.

Cu o victorie în fața Israelului, naționala lui Edi Iordănescu își va consolida poziția în clasamentul Grupei I. În momentul de față, „tricolorii” se află pe locul al 2-lea, cu 8 puncte, în timp ce Israel ocupă poziția a 3-a, cu 7 puncte.

Mesajul lui Edi Iordănescu, după ce a anunţat lotul României pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Edi Iordănescu a transmis un mesaj pentru site-ul Federaţiei Române de Fotbal, după ce a fost anunţat lotul României pentru dubla cu Israel şi Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne aflăm în fața unui moment important în drumul nostru spre EURO 2024. Meciurile cu Israel și Kosovo reprezintă o șansă mare de a lua o opțiune serioasă de calificare. E o oportunitate pe care am câștigat-o luptând în meciurile de până acum și de care trebuie să profităm, trebuie să abordăm aceste partide cu determinare și concentrare maxime! Avem șansa reală de a reveni la Campionatul European după 8 ani de zile.

Cred că avem calitatea și valoarea necesare să ne impunem și să ne urmăm visul. Am încredere în jucători și în spiritul lor de sacrificiu. Parcursul din aceste preliminarii a arătat că această echipă poate și, mult mai important, că luptă până la final pentru obiectivul pe care ni l-am propus”, a spus selecționerul, pentru frf.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și