Închide meniul

Africa de Sud – Scoţia 18-3, în grupa României de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 23:11

Reclamă
Africa de Sud – Scoţia 18-3, în grupa României de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa

Africa de Sud - Scoţia 18-3

Africa de Sud - Scoţia, la Cupa Mondială de Rugby din 2023 / Profimedia

Africa de Sud – Scoţia 18-3, în grupa României de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa. Campioana mondială en-titre a debutat cu dreptul la ediţia din Franţa a Cupei Mondiale, într-un meci disputat pe Stade Velodrome.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Africa de Sud, triplă campioană mondială (1995, 2007, 2019), face parte dintr-o grupă cu Scoţia, Irlanda, Tonga şi România.

Africa de Sud – Scoţia 18-3, în grupa României de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa

Reprezentativa Africii de Sud, campioana en titre, a învins, duminică, la Marsilia, cu scorul de 18-3, selecţionata Scoţiei, într-un meci din grupa B a Cupei Mondiale de rugby, din care face parte şi România.

Au punctat Pieter-Steph Du Toit (47′), Kurt-Lee Arendse (50′) – eseuri, Faf de Klerk (52′) – transformare şi Manie Libbok (13′, 25′) lovituri de pedeapsă pentru sud-africani, respectiv Finn Russell (41′) pentru Scoţia, potrivit news.ro.

Reclamă

Sâmbătă, România a fost învinsă la Bordeaux cu scorul de 82-8 de Irlanda.

În 16 septembrie, Irlanda va întâlni Tonga, la Nantes, iar la 17 septembrie Stejarii vor înfrunta Africa de Sud.

Omul meciului Irlanda – România, laude pentru „stejari”: „S-au ridicat la un nivel bun”

Peter O’Mahony, cel care a fost declarat omul meciului dintre Irlanda şi România, a lăudat prestaţia „stejarilor”, în ciuda diferenţei de scor dintre cele două echipe. România a reuşit singurul eseu în debutul partidei, iar O’Mahony a declarat că acela a fost un apel de trezire pentru câştigătoarea Six Nations din 2023:

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un dificil, România merită multe laude. Ați văzut că jucătorii s-au ridicat la un nivel bun, în primele două-trei minute ne-au pus sub o presiune considerabilă, ne-au ținut la respect.

A fost un apel la trezire pentru noi, gen: «Bine ați venit la Cupa Mondială!». Toate echipele sunt aici pentru a-și etala cea mai bună versiune, cred că România a reușit astăzi.

Pentru noi a fost o plăcere să jucăm astăzi aici, fanii au creat o atmosferă frumoasă. E ceva special, consider că este o onoare să port acest tricou. Avem un grup special și mă bucur de fiecare moment”, a declarat Peter O’Mahony, potrivit Virgin Media Sport.

Program România la Cupa Mondială de Rugby:

  • 17 septembrie: Africa de Sud – ROMÂNIA
  • 30 septembrie: Scoţia – ROMÂNIA
  • 8 octombrie: Tonga – ROMÂNIA
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și