Închide meniul

Africa de Sud – Scoţia 18-3, în grupa României de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 23:11

Reclamă
Africa de Sud – Scoţia 18-3, în grupa României de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa

Africa de Sud - Scoţia 18-3

Africa de Sud - Scoţia, la Cupa Mondială de Rugby din 2023 / Profimedia

Africa de Sud – Scoţia 18-3, în grupa României de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa. Campioana mondială en-titre a debutat cu dreptul la ediţia din Franţa a Cupei Mondiale, într-un meci disputat pe Stade Velodrome.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Africa de Sud, triplă campioană mondială (1995, 2007, 2019), face parte dintr-o grupă cu Scoţia, Irlanda, Tonga şi România.

Africa de Sud – Scoţia 18-3, în grupa României de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa

Reprezentativa Africii de Sud, campioana en titre, a învins, duminică, la Marsilia, cu scorul de 18-3, selecţionata Scoţiei, într-un meci din grupa B a Cupei Mondiale de rugby, din care face parte şi România.

Au punctat Pieter-Steph Du Toit (47′), Kurt-Lee Arendse (50′) – eseuri, Faf de Klerk (52′) – transformare şi Manie Libbok (13′, 25′) lovituri de pedeapsă pentru sud-africani, respectiv Finn Russell (41′) pentru Scoţia, potrivit news.ro.

Reclamă

Sâmbătă, România a fost învinsă la Bordeaux cu scorul de 82-8 de Irlanda.

În 16 septembrie, Irlanda va întâlni Tonga, la Nantes, iar la 17 septembrie Stejarii vor înfrunta Africa de Sud.

Omul meciului Irlanda – România, laude pentru „stejari”: „S-au ridicat la un nivel bun”

Peter O’Mahony, cel care a fost declarat omul meciului dintre Irlanda şi România, a lăudat prestaţia „stejarilor”, în ciuda diferenţei de scor dintre cele două echipe. România a reuşit singurul eseu în debutul partidei, iar O’Mahony a declarat că acela a fost un apel de trezire pentru câştigătoarea Six Nations din 2023:

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un dificil, România merită multe laude. Ați văzut că jucătorii s-au ridicat la un nivel bun, în primele două-trei minute ne-au pus sub o presiune considerabilă, ne-au ținut la respect.

A fost un apel la trezire pentru noi, gen: «Bine ați venit la Cupa Mondială!». Toate echipele sunt aici pentru a-și etala cea mai bună versiune, cred că România a reușit astăzi.

Pentru noi a fost o plăcere să jucăm astăzi aici, fanii au creat o atmosferă frumoasă. E ceva special, consider că este o onoare să port acest tricou. Avem un grup special și mă bucur de fiecare moment”, a declarat Peter O’Mahony, potrivit Virgin Media Sport.

Program România la Cupa Mondială de Rugby:

  • 17 septembrie: Africa de Sud – ROMÂNIA
  • 30 septembrie: Scoţia – ROMÂNIA
  • 8 octombrie: Tonga – ROMÂNIA
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și