Închide meniul

Rapid a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, chiar la debutul noului antrenor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2023, 21:03

Reclamă
Rapid a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, chiar la debutul noului antrenor

Rapid - Krim Ljubljana 27-22

Rapid handbal feminin / Profimedia

Rapid a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, chiar la debutul noului antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana Rapid Bucureşti a obţinut sâmbătă, pe teren propriu, prima victorie din grupa B a Ligii Campionilor, cu MKS Zaglebie Lubin. A fost şi debutul noului antrenor, David Ginesta Montes, care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Kim Rasmussen.

Rapid a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, chiar la debutul noului antrenor

Rapid Bucureşti a câştigat cu scorul de 26-25 (12-15). Principalele marcatoare ale partidei au fost O. Kanor 7 goluri, Korsos 6, pentru Rapid, respectiv Gorna 6, pentru Zaglebie, scrie news.ro.

Rapid Bucureşti anunţa, joi, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Kim Rasmussen. În etapa a doua din grupa B mai sunt programate meciurile dintre Metz – Ikast, Krim – Team Esbjerg şi Vipers – FTC Budapesta.

Etapa inaugurală a adus un eşec pentru vicecampioana României, 28-30 în deplasare, cu Team Esbjerg. În runda următoare, Rapid Bucureşti va juca tot pe teren propriu, în 24 septembrie, cu Ikast Handbold.

În grupa A din Liga Campionilor joacă şi campioana CSM Bucureşti.

Reclamă
Reclamă 4

Kim Rasmussen şi-a reziliat contractul cu Rapid

Kim Rasmussen, unul dintre cei mai importaţi antrenori din handbalul mondial, şi-a reziliat contractul cu Rapid. Clubul din Giuleşti anunţat şi cine va fi noul antrenor principal al echipei.

Kim Rasmussen, Bo Rudgaard și CS RAPID au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Kim și lui Bo pentru colaborare și le dorim mult succes în carieră!

Toată suflarea rapidistă va fi alături de voi, împreună suntem siguri că vom duce RAPID acolo unde merită, atât în Liga Campionilor cât și în competiția internă! 

Reclamă

Începând de mâine, staff-ul tehnic al echipei va fi format din: David Ginesta Montes – antrenor principal, Florin Ciupitu – antrenor secund, Mehmedalija Mulabdic – antrenor cu portarii şi Rareș Fortuneanu – director tehnic„, a anunţat Rapid.

Decizia a venit la o zi Rapid a pierdut marele derby cu CSM Bucureşti. Echipa Cristinei Neau s-a impus în prezenţa propriilor fani, cu scorul de 25-21 (11-10), şi este liderul clasamentului Ligii Naţionale după trei etape.

Niciuna dintre echipe nu a arătat nivelul de joc obişnuit în Liga Campionilor, alternând fazele spectaculoase cu căderi inexplicabile la nivelul vitezei, apărării sau deciziilor ofensive, care au dus la procentaje scăzute. Rapid a ratat patru aruncări de la 7 metri, în timp ce campioana CSM Bucureşti, în pofida succesului, nu a strălucit nici ea, cu excepţia ultimelor 10 minute de joc şi per total a evoluţiei portarilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 8 goluri, Ostergaard 6, pentru CSM Bucureşti, respectiv Korsos 4, pentru Rapid. Fanii formaţiei Rapid Bucureşti au decis să nu asiste la meci. Rapid este la a doua înfrângere şi ocupă locul 8 (3 puncte).

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:02

Caeleb Dressel a cucerit al 8-lea aur olimpic al carierei! Primele medalii câştigate la înot, la Jocurile Olimpice 2024

8:36

Zeljko Kopic anunţă transferuri la Dinamo după remiza cu Sepsi: „Îţi trebuie calitate pentru a marca”

8:23

„Trece printr-o criză” Ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de returul decisiv cu Maccabi Tel Aviv!

8:00

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1:26

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și