Închide meniul

Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 din Farul – FCSB. Sebastian Colţescu nu l-a iertat!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2023, 22:26

Reclamă
Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 din Farul – FCSB. Sebastian Colţescu nu l-a iertat!

Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 din Farul - FCSB

Siyabonga Ngezana a protestat după ce a fost avertizat de Sebastian Colţescu / Captură Orange Sport

Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 al derby-ului Farul – FCSB, din etapa a 9-a a Ligii 1. Fundaşul central al roş-albaştrilor nu a fost iertat de Sebastian Colţescu, care i-a arătat imediat cartonaş galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sud-africanul a fost titularizat de Elias Charalambous şi a fost în centrul atenţiei în startul partidei de la Ovidiu. Ngezana a intervenit salvator la un şut al lui Kiki. S-a aruncat în faţa mingii şi a fost lovit din plin.

Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 din Farul – FCSB

Fundaşul vicecampioanei a acuzat dureri şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. În cele din urmă, Ngezana şi-a revenit şi a fost anunţat de arbitrul partidei să părăsească terenul. Colţescu i-a şi făcut semn jucătorului să se ducă spre mijlocul terenului, pentru a putea reveni pe gazon.

Ngezana a încercat totuşi să se întoarcă rapid, pentru a fi în careu la cornerul executat de rivali. Constantin Budescu, care era la colţul terenului, s-a revoltat şi i-a arătat arbitrului ce s-a întâmplat. „Centralul” nu a stat pe gânduri şi l-a avertizat imediat pe Ngezana.

Fundaşul central a protestat degeaba după eroarea copilărească făcută. I s-a transmis să părăsească terenul. A avut însă mari probleme, din moment ce a primit atât de repede cartonaş galben.

Reclamă

Gigi Becali s-a convins de Siyanbonga Ngezana

Gigi Becali este convins că Siyanbonga Ngezana va deveni un jucător de bază la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului central, despre care susţine că are forţă, viteză şi tehnică.

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că niciun jucător de la FCSB nu este de vânzare. Latifundiarul din Pipera este concentrat 100% pe meciurile din campionat, dorind ca echipa să câştige fiecare partidă.

Nu s-a mai întâmplat nimic. Nu mă interesează să vând jucători și nu am jucători de vânzare. De jucători nu mai vorbesc până în iarnă. Acum mă interesează doar fotbalul și să câștig. Nimic nu mă mai interesează, nu vând nimic până în iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Nici jucători liberi nu am pe listă, nimic. Merge echipa, e bine, batem tot ce întâlnim și nu ne stă nimic în cale. Doar să ne aduceți echipe. Dar ai văzut cum joacă Ngezana? Să vezi ce fotbalist o să fie. Are forță, viteză, tehnică, tot ce vrei”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Siyanbonga Ngezana a fost transferat de FCSB înainte de startul sezonului de la Kaiser Cheifs. Gigi Becali a „spart banca” pentru stopper-ul 26 de ani şi a plătit suma de 600.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și