Închide meniul

Gigi Becali s-a convins de Siyanbonga Ngezana: „Ai văzut cum joacă?” Verdictul patronului de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 10:18

Reclamă
Gigi Becali s-a convins de Siyanbonga Ngezana: „Ai văzut cum joacă? Verdictul patronului de la FCSB

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali s-a convins de Siyanbonga Ngezana, după ce fundaşul a bifat doar două meciuri la FCSB. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat încântat de prestaţiile stopper-ului sud-african, căruia nu-i găseşte nicio greşeală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyanbonga Ngezana a fost transferat de FCSB înainte de startul sezonului de la Kaiser Cheifs. Gigi Becali a „spart banca” pentru stopper-ul 26 de ani şi a plătit suma de 600.000 de euro.

Gigi Becali s-a convins de Siyanbonga Ngezana, după două meciuri bifate de fundaş la FCSB

Gigi Becali este convins că Siyanbonga Ngezana va deveni un jucător de bază la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului central, despre care susţine că are forţă, viteză şi tehnică.

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că niciun jucător de la FCSB nu este de vânzare. Latifundiarul din Pipera este concentrat 100% pe meciurile din campionat, dorind ca echipa să câştige fiecare partidă.

„Nu s-a mai întâmplat nimic. Nu mă interesează să vând jucători și nu am jucători de vânzare. De jucători nu mai vorbesc până în iarnă. Acum mă interesează doar fotbalul și să câștig. Nimic nu mă mai interesează, nu vând nimic până în iarnă.

Reclamă

Nici jucători liberi nu am pe listă, nimic. Merge echipa, e bine, batem tot ce întâlnim și nu ne stă nimic în cale. Doar să ne aduceți echipe. Dar ai văzut cum joacă Ngezana? Să vezi ce fotbalist o să fie. Are forță, viteză, tehnică, tot ce vrei”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, convins că FCSB va câştiga cu Farul

Gigi Becali s-a declarat convins că FCSB va câştiga cu Farul. Liga 1 revine, etapa a 9-a propune duminică seară meciul care a decis echipa campioană sezonul trecut.

Înaintea duelului de la Ovidiu, Gigi Becali nu are emoţii în ceea ce priveşte rezultatul final. Patronul celor de la FCSB este convins că echipa sa va câştiga, fiind de părere că Farul nu mai este aceeaşi echipă din sezonul trecut. De asemenea, Becali spune că pierderea lui Alibec este uriaşă pentru formaţia lui Gheorghe Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu cine e! Că e Farul, că e CFR, că e cutare, eu trebuie să-i bat! Asta dacă vreau să fiu numărul unu! Nu?! Vreau să fac ceva.

Nu mai e Farul aia de atunci! Nu mai este aia de atunci! Dar Hagi tot ăla e! Alibec e o pierdere uriașă. Hagi spune că nu îl interesează împotriva cui joacă. ‘Îi batem!’.

A scos mult unt! Cât unt să aibă laptele? Că are și el unt. Scoți și dup-aia cât rămâne? Mai ales că nu mai e nici Alibec”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și