Închide meniul

Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României: „Ne dorim mult o medalie olimpică! Pentru asta muncesc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2023, 13:01

Reclamă
Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României: „Ne dorim mult o medalie olimpică! Pentru asta muncesc!

Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României

AntenaSport

Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României. România a câştigat medalia de argint la Campionatele Europene de tenis de masă, competiţie ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut finala de la Campionatele Europene de tenis de masă în faţa Germaniei, scor 0-3. Bernadette Szocs a admis că înfrângerea din finală a fost una dureroasă. Totodată, Szocs a mai spus că marele obiectiv este obţinerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României

A fost o pierdere foarte dureroasă pentru că era şi calificarea directă la Jocurile Olimpice. Ne-am dorit foarte mult acest lucru. Am avut emoţii foarte mari. Ne pare foarte rău că nu am reuşit să facem acelaşi rezultat ca la Jocurile Europene. Trebuie să acceptăm că mai şi pierdem. Eşecul acesta ne va motiva mai mult pentru viitor. Au venit bine pregătite, cu echipa pe jumătate formată din chinezoaice.

Reclamă

Au jucat foarte bine, şi noi am jucat bine. A fost norocul de partea lor. S-a făcut ceremonia, ne-am dus la masă şi ne-am odihnit. Ne dorim de mult timp o medalie la Campionatul Mondial, suntem o echipă unită şi omogenă. A fost o înfrângere foarte dureroasă. Foarte mult ne dorim să mergem la Paris pentru că la tenis de masă nu s-a adus niciodată o medalie olimpică. Îmi doresc şi muncesc pentru această medalie„, a spus Bernadette Szocs la sosirea în ţară.

România – Germania 0-3! Tricolorele au pierdut finala Campionatelor Europene

România – Germania 0-3 a fost LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă. Tricolorele au fost învinse şi se întorc acasă cu medaliile de argint.

Reclamă

Selecţionata feminină a României a fost învinsă de Germania cu scorul de 3-0, duminică, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă pe echipe de la Malmo (Suedia).

Elizabeta Samara a fost învinsă de Xiaona Shan cu 3-0 (11-6, 11-8, 11-8), Bernadette Szocs a fost întrecută de Ying Han cu 3-1 (14-16, 11-8, 11-8, 12-10), iar Nina Mittelham a dispus de Andreea Dragoman cu 3-2 (5-11, 11-9, 8-11, 11-6, 12-10), după ce românca a ratat două mingi de meci.

Naţionala feminină era vicecampioana europeană, obţinând medaliile de argint în 2021, la Cluj-Napoca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:33

LIVE TEXTAtalanta – Bayer Leverkusen 3-0. Hatrick fabulos reușit de Lookman! Finala Europa League, meci de gală pentru Istvan Kovacs

22:29

Octavian Popescu s-a operat și ratează startul preliminariilor Champions League! Lovitură uriașă pentru „perla” lui Gigi Becali

22:28

NEWS ALERTDaniel Popa, noul atacant al FCSB-ului! „Pariul” lui Gigi Becali va semna cu campioana României. Acord total!

21:49

„Va face față David Kiki la FCSB?” Ciprian Marica a dat răspunsul pe loc! I-a transmis și un mesaj jucătorului plecat de la Farul

21:18

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară. Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

21:09

VideoToţi în galben la EURO! Edi Iordănescu şi George Puşcaş sună mobilizarea: „Fanii să ne susţină mai mult ca niciodată”

1 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 2 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 3 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 4 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 5 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 6 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!
Citește și