Închide meniul

Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României: „Ne dorim mult o medalie olimpică! Pentru asta muncesc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2023, 13:01

Reclamă
Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României: „Ne dorim mult o medalie olimpică! Pentru asta muncesc!

Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României

AntenaSport

Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României. România a câştigat medalia de argint la Campionatele Europene de tenis de masă, competiţie ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut finala de la Campionatele Europene de tenis de masă în faţa Germaniei, scor 0-3. Bernadette Szocs a admis că înfrângerea din finală a fost una dureroasă. Totodată, Szocs a mai spus că marele obiectiv este obţinerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Bernadette Szocs a anunţat marele obiectiv al României

A fost o pierdere foarte dureroasă pentru că era şi calificarea directă la Jocurile Olimpice. Ne-am dorit foarte mult acest lucru. Am avut emoţii foarte mari. Ne pare foarte rău că nu am reuşit să facem acelaşi rezultat ca la Jocurile Europene. Trebuie să acceptăm că mai şi pierdem. Eşecul acesta ne va motiva mai mult pentru viitor. Au venit bine pregătite, cu echipa pe jumătate formată din chinezoaice.

Au jucat foarte bine, şi noi am jucat bine. A fost norocul de partea lor. S-a făcut ceremonia, ne-am dus la masă şi ne-am odihnit. Ne dorim de mult timp o medalie la Campionatul Mondial, suntem o echipă unită şi omogenă. A fost o înfrângere foarte dureroasă. Foarte mult ne dorim să mergem la Paris pentru că la tenis de masă nu s-a adus niciodată o medalie olimpică. Îmi doresc şi muncesc pentru această medalie„, a spus Bernadette Szocs la sosirea în ţară.

România – Germania 0-3! Tricolorele au pierdut finala Campionatelor Europene

România – Germania 0-3 a fost LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă. Tricolorele au fost învinse şi se întorc acasă cu medaliile de argint.

Reclamă

Selecţionata feminină a României a fost învinsă de Germania cu scorul de 3-0, duminică, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă pe echipe de la Malmo (Suedia).

Elizabeta Samara a fost învinsă de Xiaona Shan cu 3-0 (11-6, 11-8, 11-8), Bernadette Szocs a fost întrecută de Ying Han cu 3-1 (14-16, 11-8, 11-8, 12-10), iar Nina Mittelham a dispus de Andreea Dragoman cu 3-2 (5-11, 11-9, 8-11, 11-6, 12-10), după ce românca a ratat două mingi de meci.

Naţionala feminină era vicecampioana europeană, obţinând medaliile de argint în 2021, la Cluj-Napoca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și