Închide meniul

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10: „Făceam pregătire să mă duc la Olimpiadă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2023, 15:17

Reclamă
Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10: „Făceam pregătire să mă duc la Olimpiadă!

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul de la FCSB. Becali spune că era cel mai bun elev din clasă la matematică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că a luat chiar şi doi de 10 la o oră de matematică. Mai mult, profesorul făcea ore suplimentare cu actualul patron de la FCSB pentru a-l pregăti pentru concursurile de la Olimpiade.

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10

Eu aveam 10 la matematică și la Olimpiadă. La fizică am luat 2 și a zis un rector: ‘Băi, Gigi Becali tu la fizică meriți numai nota 2. Dar eu îți dau 5, pentru că la matematică ai 10 și e soră cu fizica și nu am cum să îți dau altfel.’

Eram singurul care luam 10 la matematică. Aveam o profesoară care ne dădea 10 dacă făceam 10 subiecte repede. Cine termina primul, lua 10. Și eu le făceam, după mine mai făceau alții așa după jumătate de oră. 

A venit o dată cineva de la centru de învățământ și mi-a dat doi de 10. Am demonstrat o teoremă cu secantele și planurile paralele. Zici că eram mare matematician. Și s-a prins omul acela și a zis să îmi dea doi de 10. Am luat atunci doi de 10 într-o oră la matematică. Păi Becali de aia știe și la fotbal, că știe și matematică. 

Reclamă
Reclamă

Pe mine mă lua de la celelalte ore, când eram la liceu, să mă pregătesc la matematică de Olimpiadă, abia așteptam. În loc să fac română și alte materii, făceam pregătire cu profesorul de matematică. Să mă pregătească să merg la Olimpiadă”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

FABULOS! Cui trimitea Gigi Becali scrisori din închisoare

Dezvăluiri fabuloase despre perioada în care Gigi Becali s-a aflat la închisoare. Patronul FCSB a ţinut în permanenţă legătura cu cei din club şi prin intermediul scrisorilor. Gigi Becali a petrecut doi ani la închisoare, însă a deţinut şi atunci controlul la club. Cei de la Gazeta Sporturilor au publicat mai multe scrisori pe care Gigi Becali le trimitea din închisoare.

Gigi Becali, scrisori din închisoare pentru angajaţii din club. Valeriu Argăseală, Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf erau destinatarii mesajelor pe care Gigi Becali şle trimitea din închisoare. Mesajele ar fi fost trimise în al doilea an de mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB.

Reclamă

Reghe, te rog să respecți hotărârile mele și să le spui (asta este decizia patronului și trebuie respectată cu sfințenie). Trimite-mi, te rog, lista de la UEFA ca să o binecuvântez și eu. Al tău prieten, frate și patron din pușcărie, Gigi”, a fost mesajul lui Gigi Becali din închisoare.

Gigi Becali i-a trimis o scrisoare din închisoare şi lui Mihai Stoica, căruia i-a cerut să îi respecte ordinele cu sfinţenie.

Mihai, te rog să respecți ordinele mele cu sfințenie dacă ești frate cu adevărat. Nu accept niciun sfat de la nimeni. Asta este hotărârea mea finală. Al vostru. Prieten, frate și patron din pușcărie. GIGI”, a mai scris Becali, care a trimis scrisori din închisoare şi lui Valeriu Argăseală: „Vali, te rog să te ocupi personal de aceste transferuri”.

În acea perioadă, FCSB a făcut mai multe transferuri, iar unele s-au dovedit a fi inspirate. În aceast perioadă, FCSB i-a adus pe Varela, Neagu, Stanciu, Kapetanos, Adrian Cristea și Piovaccari.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și