Închide meniul

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10: „Făceam pregătire să mă duc la Olimpiadă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2023, 15:17

Reclamă
Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10: „Făceam pregătire să mă duc la Olimpiadă!

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul de la FCSB. Becali spune că era cel mai bun elev din clasă la matematică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că a luat chiar şi doi de 10 la o oră de matematică. Mai mult, profesorul făcea ore suplimentare cu actualul patron de la FCSB pentru a-l pregăti pentru concursurile de la Olimpiade.

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10

Eu aveam 10 la matematică și la Olimpiadă. La fizică am luat 2 și a zis un rector: ‘Băi, Gigi Becali tu la fizică meriți numai nota 2. Dar eu îți dau 5, pentru că la matematică ai 10 și e soră cu fizica și nu am cum să îți dau altfel.’

Eram singurul care luam 10 la matematică. Aveam o profesoară care ne dădea 10 dacă făceam 10 subiecte repede. Cine termina primul, lua 10. Și eu le făceam, după mine mai făceau alții așa după jumătate de oră. 

A venit o dată cineva de la centru de învățământ și mi-a dat doi de 10. Am demonstrat o teoremă cu secantele și planurile paralele. Zici că eram mare matematician. Și s-a prins omul acela și a zis să îmi dea doi de 10. Am luat atunci doi de 10 într-o oră la matematică. Păi Becali de aia știe și la fotbal, că știe și matematică. 

Reclamă
Reclamă

Pe mine mă lua de la celelalte ore, când eram la liceu, să mă pregătesc la matematică de Olimpiadă, abia așteptam. În loc să fac română și alte materii, făceam pregătire cu profesorul de matematică. Să mă pregătească să merg la Olimpiadă”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

FABULOS! Cui trimitea Gigi Becali scrisori din închisoare

Dezvăluiri fabuloase despre perioada în care Gigi Becali s-a aflat la închisoare. Patronul FCSB a ţinut în permanenţă legătura cu cei din club şi prin intermediul scrisorilor. Gigi Becali a petrecut doi ani la închisoare, însă a deţinut şi atunci controlul la club. Cei de la Gazeta Sporturilor au publicat mai multe scrisori pe care Gigi Becali le trimitea din închisoare.

Gigi Becali, scrisori din închisoare pentru angajaţii din club. Valeriu Argăseală, Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf erau destinatarii mesajelor pe care Gigi Becali şle trimitea din închisoare. Mesajele ar fi fost trimise în al doilea an de mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB.

Reclamă

Reghe, te rog să respecți hotărârile mele și să le spui (asta este decizia patronului și trebuie respectată cu sfințenie). Trimite-mi, te rog, lista de la UEFA ca să o binecuvântez și eu. Al tău prieten, frate și patron din pușcărie, Gigi”, a fost mesajul lui Gigi Becali din închisoare.

Gigi Becali i-a trimis o scrisoare din închisoare şi lui Mihai Stoica, căruia i-a cerut să îi respecte ordinele cu sfinţenie.

Mihai, te rog să respecți ordinele mele cu sfințenie dacă ești frate cu adevărat. Nu accept niciun sfat de la nimeni. Asta este hotărârea mea finală. Al vostru. Prieten, frate și patron din pușcărie. GIGI”, a mai scris Becali, care a trimis scrisori din închisoare şi lui Valeriu Argăseală: „Vali, te rog să te ocupi personal de aceste transferuri”.

În acea perioadă, FCSB a făcut mai multe transferuri, iar unele s-au dovedit a fi inspirate. În aceast perioadă, FCSB i-a adus pe Varela, Neagu, Stanciu, Kapetanos, Adrian Cristea și Piovaccari.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul campioanei

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și