Închide meniul

Dan Petrescu „a spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie după cinci meciuri! Jeonbuk, succes în Liga Campionilor Asiei

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 16:35

Reclamă
Dan Petrescu „a spart gheaţa şi a obţinut prima victorie după cinci meciuri! Jeonbuk, succes în Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu, euforic după succesul la limită cu Jeonbuk

Dan Petrescu / Hepta

Dan Petrescu „a spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie după cinci meciuri. Jeonbuk, echipa antrenată de antrenorul român, a obţinut un succes în primul meci din Liga Campionilor Asiei, învingând-o pe Kitchee cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk face parte din grupa F a Ligii Campionilor Asiei, alături de Lyon (Singapore), Bangkok (Thailanda) şi de Kitchee (Hong Kong).

Dan Petrescu „a spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie după cinci meciuri

Dan Petrescu şi-a început parcursul din Liga Campionilor Asiei pe teren propriu. Jeonbuk a întâlnit-o pe Kitchee, şi s-a impus la limită, cu scorul de 2-1.

Hong Jeong-Ho a deschis scorul pentru trupa lui Dan Petrescu în minutul 6. Ulterior, după pauză, Kitchee a reuşit să egaleze prin Mikael, în minutul 56.

Cinci minute mai târziu, Jeonbuk a preluat din nou conducerea pe tabelă, după ce a marcat prin Han Kyo-Won.

Reclamă

În runda următoare din Liga Campionilor Asiei, Jeonbuk se va deplasa în Thailanda, pentru duelul cu Bagkok.

După succesul din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor Asiei, Dan Petrescu a pus capăt un serii de cinci meciuri fără victorie, în campionat. Jeonbuk a fost învinsă de Gangwon şi de Ulsan, şi a remizat cu Jeju United, Daejeon şi cu Suwon.

În campionat, Jeonbuk se clasează pe locul şase în campionat, cu 43 de puncte, acumulate după 30 de meciuri disputate. În runda următoare din Coreea de Sud, trupa „Bursucului” se va duela cu Gwangju, în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Jeonbuk a remizat cu Gangwon, în ultima etapă de campionat

Dan Petrescu a înregistrat al cincilea meci fără victorie în Coreea de Sud. Jeonbuk, echipa antrenorului român, a fost învinsă clar de Gangwon, scor 1-3, pe teren propriu. Meciul s-a desfăşurat în condiţii incredibile, după ce a plouat din abundenţă.

Jeonbuk şi Gangown s-au duelat într-un meci din etapa cu numărul 30 din Coreea de Sud. Trupa lui Dan Petrescu a început bine meciul, după ce Gustavo a transformat un penalty şi a deschis scorul.

Pe final de primă repriză, Jeonbuk a încasat două goluri, în minutele de prelungiri. Mai întâi, Vitor Gabriel a egalat în minutul 45+1, iar Galego a dus-o pe Gangwon în avantaj două minute mai târziu.

Pe un teren impracticabil, Jeonbuk a luptat pentru egalare în repriza secundă, însă a mai încasat un gol. În minutul 75, Kim Dae-Won a punctat pentru 3-1 pentru Gangwon, scor cu care de altfel s-a şi încheiat partida.

Meciul s-a desfăşurat în condiţii incredibile. După ce a plouat din abundeţă, terenul celor de la Jeonbuk era plin de apă, iar mingea nu sărea deloc.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:42 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și