Închide meniul

Elias Charalambous, revoluţie în prima echipă de la FCSB. Djokovic, titular. Tavi Popescu joacă pe poziţia lui Coman

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 18:59

Reclamă
Elias Charalambous, revoluţie în prima echipă de la FCSB. Djokovic, titular. Tavi Popescu joacă pe poziţia lui Coman

Elias Charalambous a făcut o revoluţie în prima echipă de la FCSB

Elias Charalambous / foto FCSB TV

Elias Charalambous a făcut o revoluţie în prima echipă de la FCSB. Aşa cum a promis, antrenorul cipriot a făcut mai multe schimbări în primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a făcut numai puţin de 4 schimbări în prima echipă faţă de derby-ul dinetapa trecută, câştigat de FCSB cu 1-0 în faţa celor de la Farul.

Elias Charalambous, revoluţie în prima echipă de la FCSB

Astfel, Damjan Djokovic, Denis Haruţ, Valentin Creţu şi Alexandru Băluţă sunt titulari cu Hermannstadt. Din prima echipă au ieşit Ovidiu Popescu, Alexandru Pantea, Ngezana şi Florinel Coman.

Echipa de la FCSB în partida cu Hermannstadt: Târnovanu – Creţu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Băluţă, Compagno, Octavian Popescu

Elias Charalambous, anunţ înainte de Hermannstadt – FCSB

Elias Charalambous a făcut un anunţ înainte de Hermannstadt – FCSB. Acesta a spus că Alexandru Băluţă este apt şi va putea juca cu Hermannstadt. Mai mult, singurul jucător indisponibil pentru partida cu Hermannstadt este Vlad Chiricheş.

Reclamă
Reclamă 4

Antrenorul celor de la FCSB a spus că partida de la Sibiu poate fi mai grea decât cea cu Farul. Charalambous a anunţat că va face mai multe schimbări în echipă, în contextul în care FCSB va juca 3 partide în doar 7 zile.

„Urmează încă un meci dificil în doar câteva zile. Jucăm împotriva unei bune, care are un antrenor foarte bun și care e bine organizată. Am văzut că a pus probleme tuturor adversarilor. 

Dar noi vom merge să facem tot ce putem pentru lua a cele trei puncte. Jucătorii sunt într-o formă bună, dar nu va fi ușor. Poate chiar va fi mai greu decât etapa trecută. Dar vom da totul pentru câștiga acest meci. După cum am spus, avem multe meciuri. E clar că nu putem conta doar pe 11 jucători. Sunt fericit că avem jucători buni, care se pot adapta.

Reclamă

E clar că trebuie să facem schimbări. Dar avem o echipă bună și putem schimba jucătorii. Sunt fericit cu echipa. Jucătorii arată mereu că au calitate. În plus, sunt mulți care marchează, iar asta e important. Sunt mulțumit că avem multe soluții.

Băluță e gata. E pregătit 100%. Va fi cu noi mâine. Și Pantea e bine. Despre Chiricheș știam că va fi indisponibil mult timp. Se recuperează zi de zi, dar încă mai are nevoie de timp. Doar el e indisponibil”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04 15 iun.

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02 15 iun.

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și