Închide meniul

Elias Charalambous, revoluţie în prima echipă de la FCSB. Djokovic, titular. Tavi Popescu joacă pe poziţia lui Coman

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 18:59

Reclamă
Elias Charalambous, revoluţie în prima echipă de la FCSB. Djokovic, titular. Tavi Popescu joacă pe poziţia lui Coman

Elias Charalambous a făcut o revoluţie în prima echipă de la FCSB

Elias Charalambous / foto FCSB TV

Elias Charalambous a făcut o revoluţie în prima echipă de la FCSB. Aşa cum a promis, antrenorul cipriot a făcut mai multe schimbări în primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a făcut numai puţin de 4 schimbări în prima echipă faţă de derby-ul dinetapa trecută, câştigat de FCSB cu 1-0 în faţa celor de la Farul.

Elias Charalambous, revoluţie în prima echipă de la FCSB

Astfel, Damjan Djokovic, Denis Haruţ, Valentin Creţu şi Alexandru Băluţă sunt titulari cu Hermannstadt. Din prima echipă au ieşit Ovidiu Popescu, Alexandru Pantea, Ngezana şi Florinel Coman.

Echipa de la FCSB în partida cu Hermannstadt: Târnovanu – Creţu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Băluţă, Compagno, Octavian Popescu

Elias Charalambous, anunţ înainte de Hermannstadt – FCSB

Elias Charalambous a făcut un anunţ înainte de Hermannstadt – FCSB. Acesta a spus că Alexandru Băluţă este apt şi va putea juca cu Hermannstadt. Mai mult, singurul jucător indisponibil pentru partida cu Hermannstadt este Vlad Chiricheş.

Reclamă

Antrenorul celor de la FCSB a spus că partida de la Sibiu poate fi mai grea decât cea cu Farul. Charalambous a anunţat că va face mai multe schimbări în echipă, în contextul în care FCSB va juca 3 partide în doar 7 zile.

„Urmează încă un meci dificil în doar câteva zile. Jucăm împotriva unei bune, care are un antrenor foarte bun și care e bine organizată. Am văzut că a pus probleme tuturor adversarilor. 

Dar noi vom merge să facem tot ce putem pentru lua a cele trei puncte. Jucătorii sunt într-o formă bună, dar nu va fi ușor. Poate chiar va fi mai greu decât etapa trecută. Dar vom da totul pentru câștiga acest meci. După cum am spus, avem multe meciuri. E clar că nu putem conta doar pe 11 jucători. Sunt fericit că avem jucători buni, care se pot adapta.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că trebuie să facem schimbări. Dar avem o echipă bună și putem schimba jucătorii. Sunt fericit cu echipa. Jucătorii arată mereu că au calitate. În plus, sunt mulți care marchează, iar asta e important. Sunt mulțumit că avem multe soluții.

Băluță e gata. E pregătit 100%. Va fi cu noi mâine. Și Pantea e bine. Despre Chiricheș știam că va fi indisponibil mult timp. Se recuperează zi de zi, dar încă mai are nevoie de timp. Doar el e indisponibil”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și