Închide meniul

Răzvan Burleanu, mesaj clar după suspendarea primită de România: „Kosovarii i-au provocat pe suporteri!”

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 21:24

Reclamă
Răzvan Burleanu, mesaj clar după suspendarea primită de România: „Kosovarii i-au provocat pe suporteri!

Răzvan Burleanu, mesaj clar după suspendarea primită de România

Incidentele de la România - Kosovo, Răzvan Burleanu/ Colaj Profimedia

Răzvan Burleanu a transmis un mesaj clar, după suspendarea primită de România, ca urmare a incidentelor din meciul cu Kosovo. Preşedintele FRF a declarat că UEFA a luat o decizie dură, dar corectă, ca urmare a faptului că partida a fost întreruptă timp de 50 de minute. Burleanu a mai declarat şică jucătorii kosovari i-au provocat pe suporterii români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a fost amendată cu 52.000 de euro, iar România va trebui să joace fără spectatori următorul meci de pe teren propriu, cu Andorra, ca urmare a incidentelor din meciul cu Kosovo. Doar copiii sub 14 ani vor avea acces la duelul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024.

Răzvan Burleanu, mesaj clar după suspendarea primită de România

Răzvan Burleanu s-a declarat convis de faptul că jucătorilor lui Edi Iordănescu vor resimţi din plin lipsa suporterilor, la meciul cu Andorra. Preşedintee FRF consideră că UEFA a acţionat corect, având în vedere că suporterii naţionalei erau recidivişti, în momentul în care s-au produs incidentele de la meciul cu Kosovo.

De asemenea, Răzvan Burleanu a amintit şi de cum au fost trataţi românii la Priştina, în duelul cu Kosovo. Acesta a mai subliniat că jucătorii kosovari au ieşit pe Arena Naţională cu scopul de a provoca suporterii români, mărturisind că este îndreptăţit să afirme astfel de lucruri.

„E o decizie dură, dar corectă totodată în ceea ce privește sancțiunile din punct de vedere disciplinar. De ce spun că e o decizie dură? Cu siguranță că jucătorilor noștri le va lipsi susținerea suporterilor, susținere care i-a și împins de la spate în toată această perioadă de timp, mai ales în meciurile din acest an.

Reclamă
Reclamă

Când spun că e o decizie corectă mă refer mai ales la faptul că eram recidiviști, au fost mult mai multe capete de acuzare împotriva noastră, iar comisiile UEFA nu fac nicio distincție între 400 de suporteri și peste 30.000 de suporteri care au susținut într-un mod extraordinar echipa națională.

În același timp, trebuie să recunoștem că și noi am avut parte de un tratament în Kosovo, total nepotrivit pe lângă ce ne dorim să promovăm pe un teren de fotbal, la fel cum am putea foarte bine să evidențiem faptul că jucătorii kosovari au intrat pe teren, și sunt mai multe elemente care mă îndreptățesc să spun aceste lucruri, provocându-i pe suporteri, de parcă au încercat să urmărească acest obiectiv, ca meciul să nu se termine pe teren”, a declarat Răzvan Burleanu.

Nicolae Stanciu, detalii incendiare după scandalul de la România – Kosovo

Nicolae Stanciu a oferit detalii după scandalul provocat de „Uniţi Sub Tricolor” la meciul România – Kosovo, 2-0. Mijlocaşul român susţine că şi tricolorii au fost jigniţi în mai multe rânduri, de-a lungul meciurilor.

Reclamă

„Nu putem controla ce fac fanii, dar până la urmă grupul acela al suporterilor, «Uniți sub Tricolor», a fost singurul care a venit peste tot, în orice deplasare, și în Feroe, și în Islanda, peste tot. Niciodată nu am simțit că jucăm în deplasare, i-am auzit, au fost aproape de noi. Nu mă apuc eu să îi critic, sunt lucruri pe care noi, fotbaliștii, nu le putem controla.

De câte ori am fost făcuți «țigani», trebuia să ieșim de pe teren de 30-40 de ori, dar noi nu am făcut niciodată mare scandal din cauza asta.

Când am revenit pe teren, voiau și ei, voiam și noi să câștigăm meciul mai mult decât oricând. Ei erau mai motivați să ne bată la noi acasă, după cele întâmplate. Iar noi la fel”, a spus Stanciu, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon 6 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza
Citește și