Închide meniul

Nicolae Stanciu, detalii incendiare după scandalul de la România – Kosovo. „Trebuia să ieșim de pe teren de vreo 30-40 de ori”

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2023, 14:00

Reclamă
Nicolae Stanciu, detalii incendiare după scandalul de la România – Kosovo. „Trebuia să ieșim de pe teren de vreo 30-40 de ori

Nicolae Stanciu, detalii incendiare după scandalul de la România - Kosovo

Ultraşii de la "Uniţi Sub Tricolori", la meciul România - Kosovo 2-0 / Antena Sport

Nicolae Stanciu a oferit detalii după scandalul provocat de „Uniţi Sub Tricolor” la meciul România – Kosovo, 2-0. Mijlocaşul român susţine că şi tricolorii au fost jigniţi în mai multe rânduri, de-a lungul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA a luat deja decizia în ceea ce priveşte sancţiunile după întreruperea meciului de pe Arena Naţională timp de 50 de minute. Nucleul dur a strigat „Serbia, Serbia!” şi a scos un banner cu Kosovo e Serbia. Forul european ne-a închis porţile cu Andorra, unde vor putea veni pe stadion doar copiii sub 14 ani. FRF a primit şi o amendă de 52.000 de euro.

Nicolae Stanciu, detalii incendiare după scandalul de la România – Kosovo

„Nu putem controla ce fac fanii, dar până la urmă grupul acela al suporterilor, «Uniți sub Tricolor», a fost singurul care a venit peste tot, în orice deplasare, și în Feroe, și în Islanda, peste tot. Niciodată nu am simțit că jucăm în deplasare, i-am auzit, au fost aproape de noi. Nu mă apuc eu să îi critic, sunt lucruri pe care noi, fotbaliștii, nu le putem controla.

Vorbeam cu atacantul kosovarilor, Muriqi. Înțelegea că nu putem controla noi ce se întâmplă în tribună, la fel cum nici ei, în Kosovo, nu au putut controla faptul că nu ne-am auzit imnul, am fost huiduiți și numiți «țigani».

De câte ori am fost făcuți «țigani», trebuia să ieșim de pe teren de 30-40 de ori, dar noi nu am făcut niciodată mare scandal din cauza asta.

Reclamă

Când am revenit pe teren, voiau și ei, voiam și noi să câștigăm meciul mai mult decât oricând. Ei erau mai motivați să ne bată la noi acasă, după cele întâmplate. Iar noi la fel”, a spus Stanciu, citat de fanatik.ro.

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo

Partida dintre România şi Kosovo a fost întreruptă timp de 50 de minute din cauza bannerelor cu tentă politică afişate de suporterii din peluza „Uniţi sub tricolor”.

FRF a publicat decizia luată de UEFA, ca urmare a incidentelor de pe Arena Naţională. Meciul cu Andorra, programat pe 15 octombire pe Arena Naţională, se va disputa fără spectatori.

Reclamă 4 / 0/3

Doar copiii cu vârsta sub 14 ani vor putea asista la meciul echipei naţionale, din preliminariile EURO 2024.

„Faptul că jucăm fără suporteri cu Andorra poate fi un dezavantaj, dar dacă vor avea voie copiii să vină la meci, indiferent câți vor fi, va fi o bucurie pentru noi să-i vedem în tribună. Sunt sigur că vor fi foarte gălăgioși”, a mai spus Stanciu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și