Închide meniul

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei! Starul lui Real Madrid revine pe teren

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 13:08

Reclamă
Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei! Starul lui Real Madrid revine pe teren

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei

Vinicius, în tricoul lui Real Madrid / ProfiMedia

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei. Starul lui Real Madrid a fost chemat la selecționata țării sale pentru următoarea acțiune a echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Junior, atacantul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, indisponibil de la finele lunii august din cauza unei accidentări, revine în selecţionata Braziliei în vederea meciurilor cu Venezuela şi Uruguay, din preliminariile Cupei Mondiale 2026, informează AFP, notează agerpres.ro.

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei. Fernando Diniz contează pe serviciile „galacticului”

În vârstă de 23 de ani, Vinicius a ratat ultimele partide disputate de Selecao după o leziune la bicepsul femural suferită în cursul întâlnirii cu Celta Vigo, iar de atunci nu a mai disputat niciun meci.

Selecţionerul brazilian Fernando Diniz l-a convocat pe Vinicius, în condiţiile în care atacantul se pregăteşte să joace din nou pentru Real Madrid, duminică seara, în derby-ul cu Atletico Madrid din La Liga. Partida va începe de la ora 22:00 și se va juca pe stadionul celor de la Atletico.

Brazilia, care a învins Peru şi Bolivia în primele sale meciuri din preliminariile CM 2026, la începutul lunii septembrie, va primi vizita Venezuelei, pe 13 octombrie, înainte de înfrunta în deplasare Uruguayul lui Marcelo Bielsa, cinci zile mai târziu.

Reclamă

În momentul de față, echipa națională a Braziliei ocupă prima poziție, cu 6 puncte, în grupa de calificare pentru Campionatul European din 2026. Podiumul este completat de Argentina, cu 6 puncte și de Columbia, cu 3 puncte.

Lotul convocat pe Fernando Diniz pentru acțiunea din luna octombrie

Portari: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Lucas Perri (Botafogo);

Fundași: Danilo (Juventus), Vanderson (Monaco), Caio Henrique (Monaco), Renan Lodi (Olympique of Marseilles), Gabriel Magalhaes (Arsenal), Bremer (Juventus), Marquinhos (PSG), Nino (Fluminense);

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocași: André (Fluminense), Gerson (Flamengo) Bruno Guimaraes (Newcastle), Casemiro (Manchester United), Raphael Veiga (Palmeiras);

Atacanți: Matheus Cunha (Wolverhampton), Neymar Jr. ( Al-Hilal), Gabriel Jesus (Arsenal), Raphinha (Barcelona), Rodrygo (Real Madrid), Viniícius Junior (Real Madrid), Richarlison (Tottenham).

Cum s-a accidentat Vinicius Junior

Vinicius a simțit un disconfort încă din minutul 9 al duelului cu Celta Vigo. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept, însă câteva minute mai târziu, brazilianul s-a prăbușit pe gazon și a cerut schimbare.

După duelul cu Celta Vigo, Vinicius a efectuat mai multe teste medicale, iar medicii au stabilit că acesta a suferit o ruptură a mușchiului ichiobial drept și a fost out pentru aproximativ o lună.

Chiar dacă acesta ar fi putut juca mai rapid, oficialii lui Real Madrid nu au vrut să riște în cazul brazilianului și nu l-au utilizat până în momentul de față, pentru a se reface complet după accidentarea suferită.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și