Închide meniul

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei! Starul lui Real Madrid revine pe teren

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 13:08

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei! Starul lui Real Madrid revine pe teren

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei

Vinicius, în tricoul lui Real Madrid / ProfiMedia

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei. Starul lui Real Madrid a fost chemat la selecționata țării sale pentru următoarea acțiune a echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Junior, atacantul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, indisponibil de la finele lunii august din cauza unei accidentări, revine în selecţionata Braziliei în vederea meciurilor cu Venezuela şi Uruguay, din preliminariile Cupei Mondiale 2026, informează AFP, notează agerpres.ro.

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei. Fernando Diniz contează pe serviciile „galacticului”

În vârstă de 23 de ani, Vinicius a ratat ultimele partide disputate de Selecao după o leziune la bicepsul femural suferită în cursul întâlnirii cu Celta Vigo, iar de atunci nu a mai disputat niciun meci.

Selecţionerul brazilian Fernando Diniz l-a convocat pe Vinicius, în condiţiile în care atacantul se pregăteşte să joace din nou pentru Real Madrid, duminică seara, în derby-ul cu Atletico Madrid din La Liga. Partida va începe de la ora 22:00 și se va juca pe stadionul celor de la Atletico.

Brazilia, care a învins Peru şi Bolivia în primele sale meciuri din preliminariile CM 2026, la începutul lunii septembrie, va primi vizita Venezuelei, pe 13 octombrie, înainte de înfrunta în deplasare Uruguayul lui Marcelo Bielsa, cinci zile mai târziu.

Reclamă

În momentul de față, echipa națională a Braziliei ocupă prima poziție, cu 6 puncte, în grupa de calificare pentru Campionatul European din 2026. Podiumul este completat de Argentina, cu 6 puncte și de Columbia, cu 3 puncte.

Lotul convocat pe Fernando Diniz pentru acțiunea din luna octombrie

Portari: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Lucas Perri (Botafogo);

Fundași: Danilo (Juventus), Vanderson (Monaco), Caio Henrique (Monaco), Renan Lodi (Olympique of Marseilles), Gabriel Magalhaes (Arsenal), Bremer (Juventus), Marquinhos (PSG), Nino (Fluminense);

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocași: André (Fluminense), Gerson (Flamengo) Bruno Guimaraes (Newcastle), Casemiro (Manchester United), Raphael Veiga (Palmeiras);

Atacanți: Matheus Cunha (Wolverhampton), Neymar Jr. ( Al-Hilal), Gabriel Jesus (Arsenal), Raphinha (Barcelona), Rodrygo (Real Madrid), Viniícius Junior (Real Madrid), Richarlison (Tottenham).

Cum s-a accidentat Vinicius Junior

Vinicius a simțit un disconfort încă din minutul 9 al duelului cu Celta Vigo. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept, însă câteva minute mai târziu, brazilianul s-a prăbușit pe gazon și a cerut schimbare.

După duelul cu Celta Vigo, Vinicius a efectuat mai multe teste medicale, iar medicii au stabilit că acesta a suferit o ruptură a mușchiului ichiobial drept și a fost out pentru aproximativ o lună.

Chiar dacă acesta ar fi putut juca mai rapid, oficialii lui Real Madrid nu au vrut să riște în cazul brazilianului și nu l-au utilizat până în momentul de față, pentru a se reface complet după accidentarea suferită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și