Închide meniul

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid: „Este jenant. Prestaţie lamentabilă”

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2023, 19:56

Reclamă
Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid: „Este jenant. Prestaţie lamentabilă

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid

Jude Bellingham şi David Alaba discută cu Alberola Rojas, arbitrul meciului Atletico Madrid - Real Madrid / Profimedia

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid. Formaţia de pe Santiago Bernabeu a pierdut derby-ul oraşului cu Atletico, scor 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului de pe Metropolitano, Real Madrid a acuzat arbitrajul şi a scos în evidenţă prin interemediul televiziunii oficiale trei faze pe care, potrivit acestora, arbitrul Alberola Rojas a greşit.

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid

Atletico Madrid a câştigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu Real Madrid, dar formaţia oaspete nu crede că acest rezultat este corect. Prin intermediul RMTV, televiziunea formaţiei de pe Santiago Bernabeu, trei faze din timpul partidei de pe Metropolitano au fost invocate, cei de la Real Madrid fiind de părere că arbitrul Alberola Rojas a greşit.

Mai întâi, Real Madrid susţine că Jude Bellingham a fost faultat înaintea primului gol marcat de echipa lui Diego Simeone. De asemenea, formaţia de pe Bernabeu a contestat şi un fault al lui Gimenez, considerând că ar fi trebuit eliminat, dar şi un presupus henţ comis de Mario Hermoso în propriul careu.

„A fost un gol care nu trebuia să se pună (n.r. primul gol al lui Alvaro Morata). Golul nu a fost analizat de VAR. A fost un fault. E jenant că nu s-a fluierat, chiar şi fără ajutorul VAR. Acea fază trebuia analizată, deoarece golul s-a marcat după un fault clar. Decizia trebuia să fie întoarsă. Cuadra Fernandez (n.r. arbitru VAR) trebuia să îi spună lui Alberola că trebuie să revadă faza. Aşa a venit primul gol al lui Atleti, care a schimbat cursul jocului.

Reclamă

Arbitrajul lui Alberola Rojas a fost îngrozitor. Prestaţia sa lamentabilă a fost decisivă. Real Madrid trebuia să intre la pauză cu 2-2 şi Atletico Madrid trebuia să aibă un jucător în minus”, au acuzat cei de la RMTV, potrivit sport.es.

Real Madrid, la prima înfrângere din acest sezon

Înfrângerea suferită pe terenul lui Atletico Madrid a fost prima înfrângere a celor de la Real Madrid din acest sezon. În această stagiune, echipa lui Carlo Ancelotti a câştigat în primele cinci etape din La Liga, dar şi primul meci din grupele UEFA Champions League, cu Union Berlin.

După primele şase etapte din La Liga, Real Madrid este pe locul 3, cu 15 puncte. Pe primul loc în Spania este Barcelona, cu 16 puncte, la egalitate de puncte cu surpriza acestui început de sezon, Girona.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Real Madrid urmează acum meciul de pe teren propriu cu Las Palmas, după care va merge pe terenul celor de la Girona, formaţie care s-a impus în această primăvară, la ultimul meci direct, cu 4-2.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și