Închide meniul

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid: „Este jenant. Prestaţie lamentabilă”

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2023, 19:56

Reclamă
Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid: „Este jenant. Prestaţie lamentabilă

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid

Jude Bellingham şi David Alaba discută cu Alberola Rojas, arbitrul meciului Atletico Madrid - Real Madrid / Profimedia

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid. Formaţia de pe Santiago Bernabeu a pierdut derby-ul oraşului cu Atletico, scor 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului de pe Metropolitano, Real Madrid a acuzat arbitrajul şi a scos în evidenţă prin interemediul televiziunii oficiale trei faze pe care, potrivit acestora, arbitrul Alberola Rojas a greşit.

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid

Atletico Madrid a câştigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu Real Madrid, dar formaţia oaspete nu crede că acest rezultat este corect. Prin intermediul RMTV, televiziunea formaţiei de pe Santiago Bernabeu, trei faze din timpul partidei de pe Metropolitano au fost invocate, cei de la Real Madrid fiind de părere că arbitrul Alberola Rojas a greşit.

Mai întâi, Real Madrid susţine că Jude Bellingham a fost faultat înaintea primului gol marcat de echipa lui Diego Simeone. De asemenea, formaţia de pe Bernabeu a contestat şi un fault al lui Gimenez, considerând că ar fi trebuit eliminat, dar şi un presupus henţ comis de Mario Hermoso în propriul careu.

„A fost un gol care nu trebuia să se pună (n.r. primul gol al lui Alvaro Morata). Golul nu a fost analizat de VAR. A fost un fault. E jenant că nu s-a fluierat, chiar şi fără ajutorul VAR. Acea fază trebuia analizată, deoarece golul s-a marcat după un fault clar. Decizia trebuia să fie întoarsă. Cuadra Fernandez (n.r. arbitru VAR) trebuia să îi spună lui Alberola că trebuie să revadă faza. Aşa a venit primul gol al lui Atleti, care a schimbat cursul jocului.

Reclamă

Arbitrajul lui Alberola Rojas a fost îngrozitor. Prestaţia sa lamentabilă a fost decisivă. Real Madrid trebuia să intre la pauză cu 2-2 şi Atletico Madrid trebuia să aibă un jucător în minus”, au acuzat cei de la RMTV, potrivit sport.es.

Real Madrid, la prima înfrângere din acest sezon

Înfrângerea suferită pe terenul lui Atletico Madrid a fost prima înfrângere a celor de la Real Madrid din acest sezon. În această stagiune, echipa lui Carlo Ancelotti a câştigat în primele cinci etape din La Liga, dar şi primul meci din grupele UEFA Champions League, cu Union Berlin.

După primele şase etapte din La Liga, Real Madrid este pe locul 3, cu 15 puncte. Pe primul loc în Spania este Barcelona, cu 16 puncte, la egalitate de puncte cu surpriza acestui început de sezon, Girona.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Real Madrid urmează acum meciul de pe teren propriu cu Las Palmas, după care va merge pe terenul celor de la Girona, formaţie care s-a impus în această primăvară, la ultimul meci direct, cu 4-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și