Închide meniul

Basarab Panduru a numit atacantul care ar putea să o ajute pe FCSB: „Cred că ar fi din filmul ăsta”

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2023, 13:55

Reclamă
Basarab Panduru a numit atacantul care ar putea să o ajute pe FCSB: Cred că ar fi din filmul ăsta”

Basarab Panduru a dat verdictul în lupta la titlu

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru a numit atacantul care poate să o ajute pe FCSB. Fostul fotbalist a dezvăluit care este jucătorul din Liga 1 care s-ar potrivit excelent în lotul pregătit de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Albion Rrahmani, jucătorul transferat de către Rapid în această perioadă de mercato pentru suma de 600.000 de euro, de la FC Balkani, din Kosovo.

Basarab Panduru a numit atacantul care poate să o ajute pe FCSB. Albion Rrahmani ar putea fi o soluție pentru atacul vicecampioanei

Fostul internațional este de părere că atacantul kosovar s-ar potrivi mult mai bine la FCSB decât la Rapid. Basarab Panduru crede că abilitățile tehnice ale lui Rrahmani sunt mult peste cele ale lui Andrea Compagno, care joacă, în prezent, în atacul vicecampioanei.

Acesta a menționat faptul că o echipă ar fi foarte periculoasă în momentul în care ar avea un atacant tehnic în teren, iar alături de el să joace un fotbalist mult mai solid, care să le facă probleme fundașilor adverși.

„Vrei un număr 9 fix, care să dea pas pentru interi, jucând 4-3-3? E bun Compagno. Vrei unul mobil, care să combine? E bun Rrahmani. Depinde cum vrei să joci. Nu ştiu între Rrahmani şi Compagno. În 4-3-3, parcă mai bine intră Compagno.

Reclamă
Reclamă

(n.r. Ar fi o soluție Rrahmani pentru FCSB?) Eu cred că ar fi din filmul ăsta. Pac, pac, pac, un-doiuri. După părerea mea, Rapid avea nevoie de Dugandzic să ţină fundaşii centrali, iar Rrahamni să se învârtă pe lângă el. Cred că erau periculoşi. Rrahmani e şi de puţin timp, dar vine şi dă câte două goluri pe meci.

Parcă l-aş ţine rezervă pe Compagno şi l-aş băga prin minutul 70 să se tăvălească pe acolo”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

De la transferul în Liga 1, Albion Rrahmani are cifre senzaționale. Atacantul giuleștenilor a reușit să marcheze nu mai puțin de 6 goluri în doar 4 partide jucate pentru formația lui Cristiano Bergodi. În momentul de față este cotat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Gigi Becali regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Chiricheș are un salariu anual de 500.000 de euro, dar s-a accidentat după 7 meciuri și 518 minute disputate în tricoul liderului din Liga 1. Căpitanul naționalei s-a ”rupt” în partida pierdută cu UTA (1-2). El va lipsi cel puțin 3-4 luni.

În acest context, Becali speră să găsească o formulă prin care să se înțeleagă cu Chiricheș, jucătorul cu cel mai mare salariu de la FCSB, 40.000 de euro pe lună.

”Într-un fel, da, că-mi pare rău pentru bani, că sunt mulţi bani. Într-un fel, eu sunt cel care se poate spune că e vinovatul. L-am vrut foarte mult.

Îmi spuneau mulţi că se accidentează, dar îmi pare rău că… Poate ne înţelegem… Să dea Dumnezeu să nu se mai accidenteze, dar sunt mulţi bani, sunt 40.000.

De bani îmi pare rău, dar de Chiricheş nu-mi pare rău. Stau să vedem că poate nu se mai accidentează. Poate ne ajută în Liga Campionilor. Să ne aduceţi echipe”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes 1-1. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și