Închide meniul

Gigi Becali regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB: ”Sunt bani mulți. Poate ne înțelegem”

Dan Roșu Publicat: 28 septembrie 2023, 8:36

Reclamă
Gigi Becali regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB: ”Sunt bani mulți. Poate ne înțelegem”

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman

Gigi Becali, într- conferință de presă / Hepta

Gigi Becali susține că regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, mai ales că fusese avertizat de apropiați de fragilitatea fizică a fundașului de 33 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheș are un salariu anual de 500.000 de euro, dar s-a accidentat după 7 meciuri și 518 minute disputate în tricoul liderului din Liga 1. Căpitanul naționalei s-a ”rupt” în partida pierdută cu UTA (1-2). El va lipsi cel puțin 3-4 luni.

Gigi Becali regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

În acest context, Becali speră să găsească o formulă prin care să se înțeleagă cu Chiricheș, jucătorul cu cel mai mare salariu de la FCSB, 40.000 de euro pe lună.

”Într-un fel, da, că-mi pare rău pentru bani, că sunt mulţi bani. Într-un fel, eu sunt cel care se poate spune că e vinovatul. L-am vrut foarte mult.

Îmi spuneau mulţi că se accidentează, dar îmi pare rău că… Poate ne înţelegem… Să dea Dumnezeu să nu se mai accidenteze, dar sunt mulţi bani, sunt 40.000.

Reclamă

De bani îmi pare rău, dar de Chiricheş nu-mi pare rău. Stau să vedem că poate nu se mai accidentează. Poate ne ajută în Liga Campionilor. Să ne aduceţi echipe”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Chiricheș a revenit în România în această vară, după o aventură de 10 ani în fotbalul din străinătate. În cariera sa a jucat pentru: FC Ardealul, Benfica U19, Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonense.

Nicolae Dică, mesaj clar despre accidentarea lui Vlad Chiricheş de la FCSB

Nicolae Dică a transmis un mesaj clar despre accidentarea lui Vlad Chiricheş, de la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a declarat că de când fundaşul central „s-a rupt”, au început să apară problemele în defensiva trupei lui Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a analizat meciurile FCSB-ului, şi a ajuns la concluzia că pe plan ofensiv, roş-albaştrii au avut prestaţii extrem de solide. De cealaltă parte, în defensivă, Dică susţine că vicecampionii au avut probleme, mai ales după accidentarea lui Chiricheş.

„Mi-a lăsat o impresie foarte bună, joc ofensiv foarte bun, defensiv au avut unele probleme. Când s-a accidentat Chiricheş, atunci au început să apară acele probleme pe zona centrală, pentru că s-a văzut că atunci când era el în teren, a avut şi Dawa evoluţii mai bune. A jucat cu Lixandru fundaş central, a făcut-o bine cu Sepsi.

Îmi place cum arată echipa, dovadă că sunt şi pe primul loc. Pe faza ofensivă stau bine. Sunt jucători combinativi, iar dacă au spaţii mari, aşa cum a fost cu Sepsi, au pus mari probleme şi s-a văzut asta şi pe tabelă.

Au adus şi jucători buni, Djokovic, Băluţă, cu experienţă, care au avut evoluţii bune în campionatul nostru. Olaru are realizări foarte bune în acest an, Coman este şi el pe un drum bun.

La mijlocaş dreapta, acolo trebuie să găsească un jucător care să fie la fel de bun precum Coman, Olaru, Compagno, Tavi Popescu”, a declarat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
Vezi toate știrile
Citește și