Închide meniul

Jose Mourinho, reacție arogantă după ce AS Roma are parte de cel mai slab start de sezon din istorie: „E adevărat și asta!”

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 9:58

Reclamă
Jose Mourinho, reacție arogantă după ce AS Roma are parte de cel mai slab start de sezon din istorie: E adevărat și asta!”

Jose Mourihno, reacție arogantă după ce AS Roma are parte de cel mai slab start de sezon

Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma / ProfiMedia

Jose Mourinho a avut o reacție arogantă, după ce AS Roma are parte de cel mai slab start de sezon din istorie. Antrenorul lusitan a subliniat totuși că echipa a ajuns în două finale europene consecutive, Conference League, în 2022, și Europa League, în 2023, cu el pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS Roma ocupă locul 16 în Serie A, după înfrângerea categorică înregistrată cu Genoa, în ultima etapă. Trupa lui Radu Drăgușin s-a impus categoric, cu 4-1, românul fiind autorul unei pase de gol.

Jose Mourinho, reacție arogantă după ce AS Roma are parte de cel mai slab start de sezon

Întrebat dacă este cel mai prost start de sezon din cariera sa, Jose Mourinho a avut o reacție tranșantă. Acesta a recunoscut că începutul acestei stagiuni este unul extrem de modest, însă, totodată, a subliniat faptul că AS Roma nu a ajuns niciodată în două finale europene consecutive.

„E adevărat că e cel mai prost start de sezon al Romei şi al meu, ca manager, dar e de asemenea adevărat că Roma nu a avut niciodată şansa să joace două finale de cupă europeană la rând în toată istoria sa”, a declarat Jose Mourinho, conform presei din Italia.

Gazzetta dello Sport notează faptul că de când s-a introdus sistemul cu trei puncte acordate la victorie, AS Roma nu a avut niciodată un start de sezon atât de slab. Italienii o numesc pe trupa lui Jose Mourinho ca fiind „rușinoasă”, având în vedere prestațiile dezamăgitoare.

Reclamă

La finalul meciului cu Genoa, și fanii s-au revoltat împotriva jucătorilor lui Jose Mourinhoo. Suporterii i-au băgat în „ședință” pe fotbaliștii de la AS Roma, cerându-le mai mult respect pentru faptul că își arată susținerea necondiționată pentru echipă.

Radu Drăgușin, „de netrecut” în Genoa – AS Roma 4-1

Radu Drăgușin a fost „de netrecut” în partida dintre Genoa și AS Roma, partidă încheiată cu scorul de 4-1. Fundașul român a avut o evoluție excelentă, și a fost lăudat în presa din Italia, ca urmare a victoriei reușite în fața lui Jose Mourinho.

Radu Drăgușin a fost integralist în partida cu AS Roma. Genoa a obținut un succes fantastic în fața trupei lui Jose Mourinho, primul de pe teren propriu, după revenirea în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

„Grifonii” au deschis scorul încă din minutul 9, prin Gudmundsson. Ulterior, în minutul 22, AS Roma a reușit să egaleze prin Cristante, însă Genoa a intrat cu avantaj de 2-1 la vestiare, după ce Retegui a înscris pe finalul primei reprize.

În repriza secundă, în minutul 74, Thorsby a marcat pentru 3-1, din pasa lui Radu Drăgușin. După un corner executat, internaționalul român a recentrat perfect pentru marcatorul golului trei al celor de la Genoa.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și