Închide meniul

Radu Drăgușin, „de netrecut” în Genoa – AS Roma 4-1! Românul, pasă de gol în victoria clară reușită în fața lui Mourinho

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 8:56

Radu Drăgușin, de netrecut” în Genoa – AS Roma 4-1! Românul, pasă de gol în victoria clară reușită în fața lui Mourinho

Genoa a luat decizia finală în privința lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Radu Drăgușin a fost „de netrecut” în partida dintre Genoa și AS Roma, partidă încheiată cu scorul de 4-1. Fundașul român a avut o evoluție excelentă, și a fost lăudat în presa din Italia, ca urmare a victoriei reușite în fața lui Jose Mourinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa lui Jose Mourinho are parte de cel mai prost start din ultimii zeci de ani, având doar cinci puncte, după șase meciuri jucate din Serie A.

Radu Drăgușin, „de netrecut” în Genoa – AS Roma 4-1

Radu Drăgușin a fost integralist în partida cu AS Roma. Genoa a obținut un succes fantastic în fața trupei lui Jose Mourinho, primul de pe teren propriu, după revenirea în Serie A.

„Grifonii” au deschis scorul încă din minutul 9, prin Gudmundsson. Ulterior, în minutul 22, AS Roma a reușit să egaleze prin Cristante, însă Genoa a intrat cu avantaj de 2-1 la vestiare, după ce Retegui a înscris pe finalul primei reprize.

În repriza secundă, în minutul 74, Thorsby a marcat pentru 3-1, din pasa lui Radu Drăgușin. După un corner executat, internaționalul român a recentrat perfect pentru marcatorul golului trei al celor de la Genoa.

Reclamă

„Grifonii” au mai punctat o dată până la finalul meciului, prin Messias, care a completat seara de vis pentru formația lui Gilardino.

Grație evoluției din partida cu AS Roma, Radu Drăgușin a fost notat cu 6,4 de către italienii de la Gazzetta dello Sport, a treia cea mai mare notă din echipa celor de la Genoa. De asemenea, jurnaliștii din Peninsulă l-au numit „de netrecut” pe fundașul român de 21 de ani.

După succesul cu AS Roma, Genoa a acumulat șapte puncte în Serie A, și a urcat pe locul 11. Trupa lui Jose Mourinho, de cealaltă parte, ocupă locul 16.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul meciului, fanii celor de la AS Roma au fost extrem de revoltați de scorul afișat de tabelă. Suporterii au protestat și au cerut respect din partea jucătorilor lui Jose Mourinho.

Radu Drăgușin, aproape de transferul carierei

Radu Drăgușin, aproape de transferul carierei. Fundașul echipei naționale a atras atenția mai multor formații importante datorită evoluțiilor bune din ultima perioadă.

Impresarul fundașului, Florin Manea, a dezvăluit că Radu Drăgușin este aproape de o mutare în Premier League, după partida dintre România și Kosovo, câștigată de către „tricolori” cu scorul de 2-0. Acesta a menționat că există deja discuții avansate între cele două părți și că mutarea s-ar putea realiza în perioada de mercato din iarnă.

„Sunt deja discuții avansate cu cluburi din Anglia! Vorbim des, am făcut-o și după meciul cu Kosovo. Din Premier League, evident (n.n. discuțiile)! Primesc mereu mesaje, Radu a fost lăudat și după acest meci. Important pentru Radu este însă să joace acum meci de meci la Genoa în Serie A, după cele 45 de partide în care a fost titular anul trecut.

Vedem în iarnă ce se va întâmpla cu Radu! Putem să facem atunci transferul și să continue până în vară la Genoa. Noi așa ne dorim. Acum, Genoa vrea pe el o sumă între 35 și 40 de milioane de euro”, a spus Florin Manea, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și