Închide meniul

Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi. ”Mă bucur că ei au reușit să înțeleagă”

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2023, 8:58

Reclamă
Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi. ”Mă bucur că ei au reușit să înțeleagă”

Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Hepta

Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi e un lucru care a fost dezvăluit chiar de Gică Hagi. ”Regele” a ”tunat” după prima repriză, încheiată la egalitate, 1-1. Constantin Budescu a fost cel care a ”răspuns” pe teren după pauză cu un gol superb și dobrogenii s-au impus cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am vrut să avem inițiativa, am plănuit să jucăm cât mai bine. Am marcat, apoi trebuia să fim cât mai atenți. Am vorbit la pauză, mă bucur că jucătorii au avut răbdare și au reușit să fie mai periculoși la reluare.

Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi

Eram supărat la pauză. Chiar dacă tonul meu a fost ridicat, mă bucur că ei au reușit să înțeleagă ceea ce am vrut să le transmis.

Budescu ne-a adus cele trei puncte. E un jucător despre care nu se mai poate spune nimic, îi știm valoarea!”, a spus Hagi, citat de digisport.ro.

Constantin Budescu a fost omul meciului în Farul – Sepsi 2-1, dar are un regret: „Mi-am stricat seara”

Constantin Budescu a fost omul meciului în Farul – Sepsi 2-1, dar are un regret. Decarul Farului a spus după meci că şi-a stricat seara fiindcă şi-a bătut joc de o ocazie.

Reclamă

În minutul 55 al meciului Constantin Budescu a marcat cu un voleu superb din careu.

„Cum să trăiesc? Cu emoţii, aveam nevoie de această victorie. Am câştigat împotriva unei echipe foarte bune şi ne bucură acest lucru.

Am făcut o a doua repriză foarte bună. Chiar am avut acea ocazie de care mi-am bătut joc. Mi-am stricat seara, dar nu mai contează. Am vrut să dau din prima, cum încerc de fiecare dată în aceste situaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Este destul de greu, avem mult de recuperat pentru că am pierdut multe meciuri şi totodată puncte. Trebuie să venim din spate şi să fim acolo sus.

Am fost într-o situaţie delicată, e bine că am ieşit. A fost o perioadă cu multe jocuri, acum ne-a rămas doar campionatul şi sper să prindem playoff-ul”, a declarat Constantin Budescu pentru sursa citată după Farul – Sepsi 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
Vezi toate știrile
Citește și