Închide meniul

Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi. ”Mă bucur că ei au reușit să înțeleagă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2023, 8:58

Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi. ”Mă bucur că ei au reușit să înțeleagă”

Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Hepta

Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi e un lucru care a fost dezvăluit chiar de Gică Hagi. ”Regele” a ”tunat” după prima repriză, încheiată la egalitate, 1-1. Constantin Budescu a fost cel care a ”răspuns” pe teren după pauză cu un gol superb și dobrogenii s-au impus cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am vrut să avem inițiativa, am plănuit să jucăm cât mai bine. Am marcat, apoi trebuia să fim cât mai atenți. Am vorbit la pauză, mă bucur că jucătorii au avut răbdare și au reușit să fie mai periculoși la reluare.

Ce s-a întâmplat în vestiarul Farului la pauza meciului cu Sepsi

Eram supărat la pauză. Chiar dacă tonul meu a fost ridicat, mă bucur că ei au reușit să înțeleagă ceea ce am vrut să le transmis.

Budescu ne-a adus cele trei puncte. E un jucător despre care nu se mai poate spune nimic, îi știm valoarea!”, a spus Hagi, citat de digisport.ro.

Constantin Budescu a fost omul meciului în Farul – Sepsi 2-1, dar are un regret: „Mi-am stricat seara”

Constantin Budescu a fost omul meciului în Farul – Sepsi 2-1, dar are un regret. Decarul Farului a spus după meci că şi-a stricat seara fiindcă şi-a bătut joc de o ocazie.

Reclamă

În minutul 55 al meciului Constantin Budescu a marcat cu un voleu superb din careu.

„Cum să trăiesc? Cu emoţii, aveam nevoie de această victorie. Am câştigat împotriva unei echipe foarte bune şi ne bucură acest lucru.

Am făcut o a doua repriză foarte bună. Chiar am avut acea ocazie de care mi-am bătut joc. Mi-am stricat seara, dar nu mai contează. Am vrut să dau din prima, cum încerc de fiecare dată în aceste situaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Este destul de greu, avem mult de recuperat pentru că am pierdut multe meciuri şi totodată puncte. Trebuie să venim din spate şi să fim acolo sus.

Am fost într-o situaţie delicată, e bine că am ieşit. A fost o perioadă cu multe jocuri, acum ne-a rămas doar campionatul şi sper să prindem playoff-ul”, a declarat Constantin Budescu pentru sursa citată după Farul – Sepsi 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și