Închide meniul

Marian Iancu sare în apărarea lui Gigi Becali: „Armata şi-a trădat un camarad!”. Ce a spus despre „războiul” CSA Steaua – FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2023, 11:27

Reclamă
Marian Iancu sare în apărarea lui Gigi Becali: „Armata şi-a trădat un camarad!. Ce a spus despre „războiul CSA Steaua – FCSB

Marian Iancu sare în apărarea lui Gigi Becali

Marian Iancu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Marian Iancu sare în apărarea lui Gigi Becali. Fostul patron al lui Poli Timişoara a avut o reacţie tranşantă în „războiul” dintre CSA Steaua şi FCSB. Acesta consideră că latifundiarul din Pipera a fost „trădat” de şefii MApN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iancu îi dă dreptate lui Becali înainte de pronunţarea în procesul pentru palmares. Finanţatorul FCSB-ului poate să obţină anularea mărcii pe care „militarii” o folosesc pentru echipa de fotbal.

Marian Iancu sare în apărarea lui Gigi Becali

Fostul patron al bănăţenilor a tras un semnal de alarmă şi a dat de pământ cu conducătorii lui CSA Steaua.

Nu e mult de spus (nr. despre scandalul CSA – FCSB). Dacă Armata, în jurul căreia s-a constituit marea echipă a Stelei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, urăște ceva, urăște trădarea. Iar tu să-ți trădezi un camarad, care a fost alături de tine și care nu a trădat, și pe care-l trădezi tu acum, e o blasfemie pentru ceea ce se întâmplă azi sub oblăduirea Ministerului Apărării, adică a Armatei.

Dacă le e rușine și urât, atunci ar putea să spună ‘nu-l suportăm pe Becali’. Dar camaradul Becali nu a trădat. Cei care trădează azi sunt cei de la MApN, prin ceeea ce face CSA-ul. Trădează un om care a fost alături de ei atunci când a fost nevoie.

Reclamă

Uitați-vă ce se petrece la Dinamo, ce a fost la Rapid. Nu e treaba mea să dezvolt. Dar asta simt. Și-au trădat un camarad care a fost alături de ei. Ei azi promovează trădarea. Becali a fost un camarad de luptă sportivă sincer, de bază, care a fost alături de ei, atunci când ceilalți s-au retras, când nimeni nu mai investea. Armata și-a trădat un camarad, care a onorat fotbalul românesc. Este un act josnic pentru cei de acolo„, a declarat Marian Iancu la playsport.ro.

Gigi Becali, gata să îi dea lovitura de graţie lui Florin Talpan

Avocatul Asociaţiei Salvaţi Steaua anunţă că Gigi Becali este gata să câştige o luptă uriaşă cu Florin Talpan. FCSB ar fi pe punctul de a ieşi victorioasă din procesul cu CSA Steaua.

Există procesul privitor la decăderea din folosință a mărcilor de către CSA la Înalta Curte. FCSB a câștigat la apel și s-a dus la ÎCCJ. Ei au dispus rejudecarea. Și pentru o parte, și pentru cealaltă.

Reclamă 4 / 0/3

Cum se referea și domnul Becali zilele acestea, s-au găsit niște înscrisuri. Asociația noastră nu s-a implicat în litigiul cu marca, dar sunt șanse destul de mari ca FCSB să câștige.

Să câștige partea de marcă Steaua înregistrată în 2003, cea folosită de cei de la CSA la fotbal. Din câte am văzut, OSIM-ul a înregistrat-o în considerarea faptului că CSA-ul nu va face fotbal pentru că, atunci, cedase secția de fotbal.

Există și posibilitatea asta, să fie decăzut CSA-ul din folosința acestei mărci. Există alte procedee prin care echipa din Liga 1 își poate relua marca, respectiv denumirea. Dar, vă repet, n-am fost în litigiul respectiv”, a declarat Virgil Boglea pentru iamsport.ro.

Florin Talpan este într-un război deschis cu cei de la FCSB, şi vrea chiar să-i ia lui Gigi Becali palmaresul de după 2003, palmares pe care nu îl deţine CSA Steaua, ci liderul din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
Vezi toate știrile
Citește și