Închide meniul

Gigi Becali, gata să îi dea lovitura de graţie lui Florin Talpan. Ce se întâmplă în procesul FCSB – CSA Steaua

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2023, 9:18

Gigi Becali, gata să îi dea lovitura de graţie lui Florin Talpan. Ce se întâmplă în procesul FCSB – CSA Steaua

Gigi Becali, gata să îi dea lovitura de graţie lui Florin Talpan

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AntenaSport

Gigi Becali este gata să îi dea lovitura de graţie lui Florin Talpan şi să obţină o victorie spectaculoasă în procesul dintre FCSB şi CSA Steaua. Patronul echipei din Liga 1 ar fi aproape de a obţine anularea mărcii pe care „militarii” o folosesc pentru echipa de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2019, FCSB a primit o decizie favorabilă la Curtea de Apel. Juristul lui CSA, Florin Talpan a făcut apel, iar procesul se rejudecă. Gigi Becali a făcut un anunţ triumfător şi e convins că va avea din nou câştig de cauză.

Gigi Becali, gata să îi dea lovitura de graţie lui Florin Talpan

Avocatul Asociaţiei Salvaţi Steaua anunţă că Gigi Becali este gata să câştige o luptă uriaşă cu Florin Talpan. FCSB ar fi pe punctul de a ieşi victorioasă din procesul cu CSA Steaua.

Există procesul privitor la decăderea din folosință a mărcilor de către CSA la Înalta Curte. FCSB a câștigat la apel și s-a dus la ÎCCJ. Ei au dispus rejudecarea. Și pentru o parte, și pentru cealaltă.

Cum se referea și domnul Becali zilele acestea, s-au găsit niște înscrisuri. Asociația noastră nu s-a implicat în litigiul cu marca, dar sunt șanse destul de mari ca FCSB să câștige.

Reclamă

Să câștige partea de marcă Steaua înregistrată în 2003, cea folosită de cei de la CSA la fotbal. Din câte am văzut, OSIM-ul a înregistrat-o în considerarea faptului că CSA-ul nu va face fotbal pentru că, atunci, cedase secția de fotbal.

Există și posibilitatea asta, să fie decăzut CSA-ul din folosința acestei mărci. Există alte procedee prin care echipa din Liga 1 își poate relua marca, respectiv denumirea. Dar, vă repet, n-am fost în litigiul respectiv”, a declarat Virgil Boglea pentru iamsport.ro.

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă: „CSA nu o să mai poată să folosească marca Steaua!”

Gigi Becali a lansat acuzaţii dure şi e convins că în viitor cei de la CSA Steaua ar urma să nu mai poată folosi marca Steaua. A ameninţat chiar cu plângeri penale.

Reclamă 4 / 0/3

O să vedeți de curând că CSA n-o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Nu știu, 1 an, 2, 3… Ei au înregistrat cu rea-credință numele la OSIM. Acum a descoperit avocatul un act, trebuie să-l valideze instanța. Nouă nu ni-l dă OSIM. După ce-l validează instanța, putem să facem revizuire în 30 de zile. Să vă explic: ei au spus că vor înregistrarea mărcii, OSIM a respins, li s-a zis că se creează confuzie.

Pe urmă, s-a revenit asupra deciziei, nu s-a pomenit niciodată la OSIM așa ceva. Ei au spus că nu e confuzie pentru că au alte sporturi, nu fotbal. E semnat de Talpan actul. Apoi, au venit și au făcut fotbal. E înșelăciune. Acum, în instanță, se va vedea și va fi anulată marca lor. Vom face plângere penală și pentru cei de la OSIM care au înregistrat marca. Cum să revii la o hotărâre definitivă?”, a spus Gigi Becali.

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan

Helmut Duckadam a avut un verdict dur pentru Florin Talpan, în scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua. Fostul portar consideră că în ciuda eforturilor depuse de juristul „militarilor”, trupa lui Gigi Becali este adevărata Steaua.

Florin Talpan este într-un război deschis cu cei de la FCSB, şi vrea chiar să-i ia lui Gigi Becali palmaresul de după 2003, palmares pe care nu îl deţine CSA Steaua, ci liderul din Liga 1.

FCSB este continuatoarea. În momentul în care am venit, în 2010, la București, eu am venit la Steaua. Că între timp s-a schimbat denumirea, anumite hotărâri judecătorești ca să se schimbe denumirea echipei… Sigur, nu influențează atât de tare pe cei care au ținut cu Steaua în trecut, pentru că ea este continuatoarea, ea este echipa care a continuat tradiția. Acum, că cupele și palmaresul ar fi rămas la CSA, la club, e mai puțin important, zic eu.

(n.r. Florin Talpan vrea să le ia celor de la FCSB chiar și palmaresul de după 2003) Și ce face cu el? Ce face cu el? Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua. Poate să le ia și sigla, poate să le ia toate… În Ghencea, sigur, sunt mai puțini spectatori pentru că acolo merge galeria. Prea puțini oameni merg pe stadionul din Ghencea deoarece nu pot să asimileze acea echipă cu Steaua chiar dacă joacă la Clubul Armatei. Și d-aia zic, poate să le ia ce vrea celor de la FCSB, pentru că cei care au ținut cu Steaua și o iubesc în continuare…

Eu de multe ori m-am mirat, vă spun sincer, au fost atâtea probleme și aici la FCSB și cu implicarea domnului Becali poate de prea multe ori, și altele, și totuși spectatorii au rămas lângă această echipă. 42 de mii de spectatori cu CFR, chiar m-a surprins acest lucru! Și se vede, oriunde merg în țară, stadioanele sunt pline”, a declarat Helmut Duckadam, conform prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și