Închide meniul

Manchester United, revenire uluitoare în meciul cu Brentford! Jucătorii lui Erik ten Hag au scris istorie

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 19:56

Reclamă
Manchester United, revenire uluitoare în meciul cu Brentford! Jucătorii lui Erik ten Hag au scris istorie

Manchester United, revenire uluitoare în meciul la Brentford

„Diavolii” au câștigat 4 meciuri și au pierdut tot atâtea partide, de la startul sezonului de Premier League / Profimedia

Manchester United, revenire uluitoare în meciul cu Brentford. „Diavolii” lui Erik ten Hag au întors soarta meciului în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul timpului regulamentar din duelul care a contat pentru etapa a 9-a din Premier League, scorul era de 1-0 în favoarea celor de la Brentford. Totuși, echipa lui Erik ten Hag a câștigat cele 3 puncte, grație golurilor marcate de McTominay (min 90+3 și 90+7).

Manchester United, revenire uluitoare în meciul cu Brentford. Jucătorii lui ten Hag au scris istorie

Partida dintre Manchester United și Brentford a intrat în istoria clubului de pe Old Trafford, grație evenimentelor din prelungirile partidei. A fost pentru prima dată când echipă a fost condusă în timpul regulamentar, dar a reușit să revină în minutele adiționale.

Eroul „diavolilor”, Scott McTominay, a reușit să egaleze o performanță reușită de un jucător de la Tottenham, în luna ianuarie a anului 2022. Atunci, Steven Bergwijn a marcat de două ori după minutul 90, într-o partidă câștigată de Spurs, în fața celor de la Leicester, formație care a retrogradat, între timp, în Championship.

Reclamă

De asemenea, un lucru de notat este faptul că ultimele 10 goluri marcate de către mijlocașul din Scoția, în Premier League, au fost înscrise pe Old Trafford, stadionul celor de la Manchester United.

De asemenea, la duelul care a intrat în istorie, jucătorii de la Manchester United au stabilit și un record negativ. A fost pentru a 3-a oară în istorie când „diavolii” au încasat primul gol al meciului în 4 partide consecutive. S-a mai întâmplat în Februarie/Martie 2014 și în Iulie/Septembrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Bruno Fernandes are cele mai multe minute jucate la nivel mondial

Internaţionalul portughez Bruno Fernandes, căpitanul echipei Manchester United, este jucătorul cu cele mai multe minute disputate pe parcursul sezonului trecut în fotbalul mondial, a anunţat Sindicatul internaţional al fotbaliştilor (FIFPRO), citat de Reuters, notează agerpres.ro.

Fernandes, în vârstă de 29 de ani, a acumulat 6.666 de minute în 72 de meciuri jucate în perioada cuprinsă între 15 septembrie 2022 şi 15 septembrie 2023, sub culorile selecţionatei Portugaliei şi ale clubului Manchester United.

Potrivit FIFPRO, mijlocaşul a adunat în total 29.486 de minute disputate de la încheierea Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

Spaniola Aitana Bomnati (FC Barcelona) are cele mai multe apariţii în fotbalul feminin începând din iulie 2018, cu 242 de meciuri.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și