Închide meniul

Manchester United, revenire uluitoare în meciul cu Brentford! Jucătorii lui Erik ten Hag au scris istorie

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 19:56

Reclamă
Manchester United, revenire uluitoare în meciul cu Brentford! Jucătorii lui Erik ten Hag au scris istorie

Manchester United, revenire uluitoare în meciul la Brentford

„Diavolii” au câștigat 4 meciuri și au pierdut tot atâtea partide, de la startul sezonului de Premier League / Profimedia

Manchester United, revenire uluitoare în meciul cu Brentford. „Diavolii” lui Erik ten Hag au întors soarta meciului în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul timpului regulamentar din duelul care a contat pentru etapa a 9-a din Premier League, scorul era de 1-0 în favoarea celor de la Brentford. Totuși, echipa lui Erik ten Hag a câștigat cele 3 puncte, grație golurilor marcate de McTominay (min 90+3 și 90+7).

Manchester United, revenire uluitoare în meciul cu Brentford. Jucătorii lui ten Hag au scris istorie

Partida dintre Manchester United și Brentford a intrat în istoria clubului de pe Old Trafford, grație evenimentelor din prelungirile partidei. A fost pentru prima dată când echipă a fost condusă în timpul regulamentar, dar a reușit să revină în minutele adiționale.

Eroul „diavolilor”, Scott McTominay, a reușit să egaleze o performanță reușită de un jucător de la Tottenham, în luna ianuarie a anului 2022. Atunci, Steven Bergwijn a marcat de două ori după minutul 90, într-o partidă câștigată de Spurs, în fața celor de la Leicester, formație care a retrogradat, între timp, în Championship.

Reclamă

De asemenea, un lucru de notat este faptul că ultimele 10 goluri marcate de către mijlocașul din Scoția, în Premier League, au fost înscrise pe Old Trafford, stadionul celor de la Manchester United.

De asemenea, la duelul care a intrat în istorie, jucătorii de la Manchester United au stabilit și un record negativ. A fost pentru a 3-a oară în istorie când „diavolii” au încasat primul gol al meciului în 4 partide consecutive. S-a mai întâmplat în Februarie/Martie 2014 și în Iulie/Septembrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Bruno Fernandes are cele mai multe minute jucate la nivel mondial

Internaţionalul portughez Bruno Fernandes, căpitanul echipei Manchester United, este jucătorul cu cele mai multe minute disputate pe parcursul sezonului trecut în fotbalul mondial, a anunţat Sindicatul internaţional al fotbaliştilor (FIFPRO), citat de Reuters, notează agerpres.ro.

Fernandes, în vârstă de 29 de ani, a acumulat 6.666 de minute în 72 de meciuri jucate în perioada cuprinsă între 15 septembrie 2022 şi 15 septembrie 2023, sub culorile selecţionatei Portugaliei şi ale clubului Manchester United.

Potrivit FIFPRO, mijlocaşul a adunat în total 29.486 de minute disputate de la încheierea Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

Spaniola Aitana Bomnati (FC Barcelona) are cele mai multe apariţii în fotbalul feminin începând din iulie 2018, cu 242 de meciuri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și