Închide meniul

Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale! Al 22-lea titlu mondial pentru americancă

Alex Masgras Publicat: 8 octombrie 2023, 18:22

Reclamă
Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale! Al 22-lea titlu mondial pentru americancă

Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale

Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale de la Antwerp / Profimedia

Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale de la Antwerp! Americanca continuă să obţină medalii pe bandă rulantă, chiar şi după ce a devenit cea mai titrată gimnastă din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanca Simone Biles, revenită în competiţie după doi ani, a obţinut al 22-lea său titlu mondial, impunându-se în finala de la bârnă, duminică, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Anvers, relatează AFP.

Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale de la Antwerp!

Simone Biles, care s-a mai impus la Anvers la individual compus şi pe echipe, a obţinut o notă excepţională, de 14,800, talonată de chinezoaica în vârstă de numai 17 ani Yaqin Zhou (14,700). Brazilianca Rebeca Andrade, care a învins-o sâmbătă pe Biles în finala de la sărituri, a completat podiumul (14,300), potrivit agerpres.ro.

Biles are acum în total 29 de medalii la Mondiale.

Sportiva, care a revenit în competiţiile internaţionale după o pauză de doi ani pentru a-şi proteja sănătatea mintală, a câştigat primul dintre cele cinci titluri mondiale la individual compus la 16 ani, în urmă cu zece ani, tot la Antwerp.

Reclamă

Medalia de aur obţinută vineri la individual compus a continuat revenirea impresionantă a lui Biles în competiţiile internaţionale, evenimentul de la Antwerp fiind primul ei de când a luat o pauză de la acest sport, în urmă cu doi ani, pentru a se ocupa de sănătatea sa mintală.

Tot duminică, britanicul Jake Jarman a devenit campion mondial la sărituri. La 21 de ani, Jarman, campion european la sărituri în această probă, a reuşit primul titlu mondial din cariera sa, cu mai puţin de zece luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Cu 15,050 puncte, el l-a devansat pe americanul Khoi Young (14,849), medaliat cu argint sâmbătă la cal cu mânere şi care participă, la 20 de ani, la primele sale Mondiale.

Ucraineanul Nazar Cepurnîi a luat bronzul (14,833).

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” Vezi toate știrile
Citește și